ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΔΟΞΑ ΣΤΕΡΝΑΣ !!!!

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος  Αργύρης Κατσικάς ,που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της ΑΕΚ, Πανιωνίου και Καλλιθέας, υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Ορεστιάδα , η  ομάδα της Στέρνας που συμμετέχει στον Βόρειο όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Έβρου φαίνεται να κινήθηκε  γρήγορα , όμως όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση μάλλον ήρθε σε προφορική συμφωνία με  τον ποδοσφαιριστή!!!


Η ανακοίνωση της Δόξας:
“Επισήμως ανακοινώνεται σήμερα κατά πάσα πιθανότητα μια μεταγραφή που σίγουρα θα προκαλέσει πάταγο για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού Έβρου.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της και όχι μόνο.
Πρόκειται για τον 23χρονο επαγγελματία ποδοσφαιριστή καθώς και 3 φορές διεθνή αμυντικό χαφ με την Εθνική Νέων, Αργύρη Κατσικά.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην β’ ομαδα των ΑΕΚ και Πανιωνίου αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στον τότε προπονητή της 1ης ομάδα ,κ. Τραϊανό Δέλλα λόγω της πληθωρικής παρουσίας και του δυναμισμού του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Σε ηλικία 16 ετών προπονούνταν κανονικά με την 1η ομάδα της ΑΕΚ.
Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της β’ Εθνικής σε αρκετά παιχνίδια.
Με γρήγορες κινήσεις κλείσαμε αυτό το σπουδαίο deal καθώς ο Αργύρης υπηρετεί τη θητεία του στην Ορεστιάδα και εντάσσεται κι αυτός στην άκρως στρατιωτική ομάδα μας.
Καλωσόρισες Αργύρη στην νέα για σένα αυτή πρόκληση ανεβάζοντας όλους τους συμπαίκτες σου σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο με την ποιότητα σου”. 

Δημήτρης  Παναγιωτίδης

Μεταγραφών συνέχεια Επίσημα πλέον ανακοινώνουμε την μεταγραφή του 28χρονου πολύ γνωστού στην ευρύτερη ποδοσφαιρική περιοχή του Νομού Έβρου ποδοσφαιριστή, Δημήτριου Παναγιωτίδη. Αποτελεί τη 2η μεταγραφή μας για τη χειμερινή περίοδο ,αποσπώντας την υπογραφή του από πολλές ομάδες που τον είχαν στα υπόψη τους .
 Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο για όλες τις θέσεις της άμυνας ,καθώς αποτέλεσε στυλοβάτη στην εκπληκτική πορεία της περσινής πρωταθλήτριας Ένωσης Οινόης . Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο Μοσχάτο Αττικής καθώς και στη τότε Μικτή Αθηνών .Εν συνέχεια ,αγωνίστηκε στην Ασπίδα Θουρίου ως σέντερ φορ με εξαιρετικές επιδόσεις μέχρι τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για 3 έτη. Αφού αποθεραπευθηκε πλήρως αγωνίστηκε με τη σειρά σε Φυλάκιο , Ορμένιο,Οινόη και Άρδα Κάστανεων απ' όπου και αποκτήθηκε. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε φίλε στην παρέα μας ευχόμενοι να επιτύχουμε τους στόχους μας με τη βοήθεια σου.

Κοινή χρήση:  

Σχόλια