Headlines

Comments

ΣΤΟ «ELITE ATHENS BOCA CUP 2020» Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ Κ-12 , Κ-14 και Κ-16

Πιστός στο κάλεσμα των μεγάλων αθλητικών συλλόγων ο Εθνικός μας συμμετέχει στο φετινό  «ELITE ATHENS BOCA CUP 2020»  που διεξάγεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα γήπεδα της Βούλας-Ρέντη και Βάρης κλπ.
Η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε 3 ηλικιακές κατηγορίες Κ12 – Κ14 και Κ16 , με αντιπάλους ισχυρά ποδοσφαιρικά σωματεία  απ’ όλη σχεδόν την Ελλάδα και σίγουρα αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύλλογο καθώς πέραν των εμπειριών που θα αποκτήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας , δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους με ισχυρά club , θα γίνουν και Πρέσβεις του Εβρίτικου ποδοσφαίρου στην πρωτεύουσα του κράτους όπου θα υπάρξει πλήθος προπονητών –παραγόντων και σκάουτερ της ELITE του αθλήματος.
Η ομάδα αναχώρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιανουαρ'ιου και έφτασε στο ξενοδοχείο στις 9 περίπου το πρωί με το υπερπολυτελές λεωφορείο του ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ και τη συνοδεία του Διοικητικού στελέχους Κυριζάκη Θεόδωρου με τους προπονητές: Πατσίδη Άκη – Λαμπίδη Ιωάννη και Κελεμίδη Ιάσωνα.
Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα το απόγευμα και τελειώνουν αναλόγως αποτελεσμάτων την Κυριακή 5 Ιαν. Το πρόγραμμα των αγώνων υπάρχει στο site : http://bocasport.goaly.net/index.php?r=tournament/index
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ !!!


*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by