ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 2019-20 -ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (ΦΩΤΟ)


Σε πάρα πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε Τετάρτη 26-02-2020 ώρα 18:30 μ.μ η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Έβρου  στο Ξενοδοχείο Grecotel Αλεξανδρούπολης.
Στο σύνολο των 40 σωματείων το παρών έδωσαν τα 30 , ενώ  εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα Εβρίτικα  σωματεία ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣ Έβρου καθώς και ο προϋπολογισμός για το 2021.
 Τα σωματεία καλωσόρισε ο Αναπληρωτής Ταμίας Αρχοντόγλου  Χάρης , κατόπιν τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Χατζημαρινάκης Παντελής που  παρουσίασε  τον διοικητικό απολογισμό εν συνεχεία ερωτήσεις από παράγοντες των ομάδων , ο Ταμίας κος Γκαρέλης Ευάγγελος παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία , οικονομικός απολογισμός,  ερωτήσεις από παράγοντες σωματείων , την ανάγνωση της έκθεσης παρουσίασε ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Πιρπιρής Γιώργος, ψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός έτους 2020-21.
Στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε η κοπή βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις  , ενώ την διαδικασία συντόνιζε ο Αναπληρωτής Ταμίας της Ένωσης Αρχοντόγλου Χάρης .


Την ώρα των ομιλιών , υπήρχαν δυο οθόνες (προτζέκτορες)  που έπαιζαν δράσεις της Ενωσης -σεμινάρια διαιτησίας, αθλητικές ημερίδες , σχολές UEFA D-C,  από τις Μεικτές , Κ-16,Κ14,Κ12, οι επισκέψεις της διοίκησης σε όλους τους δημάρχους του Νομού, και στην δεύτερη οθόνη παρουσιάζονταν οι υποστηρικτές των πρωταθλημάτων της Ένωσης .


Βραβεύτηκαν οι περσινοί πρώτοι σκόρερ της Α και Β κατηγορίας Έβρου  τυχερά σωματεία πήραν από μια στολή και μια δωρεάν διαιτησία.
Επίσης βραβεύτηκαν οι νέοι υποστηρικτές , Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: ΝΑΛΙΤΖΗ ARISTA SUPER-MARKET ΡΙΖΙΑ ,για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Β Έβρου, Β όμιλος Espressaki – Fresh Roasted Coffee & Brunch | ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, Α όμιλος
ΧΑΡΑΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – Αλεξανδρούπολη, ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΝΛΑΚΗ Υποστηρικτής των μικτών ομάδων Κ-12 και Κ-14 της ΕΠΣ Έβρου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Σκόρερ Α Έβρου :Γιαννόπουλος Χρήστος 18 Γκολ για 5η χρονιά !!
Σκόρερ Β Έβρου Α όμιλος : Λαμπάκος Δημήτρης 30 γκολ για 2η συνεχόμενη χρονιά!!
Σκόρερ Β Έβρου Β όμιλος : Φωτσιτζούδης Αντώνης 18 γκολ ,επίσης με 18 γκολ  ο 56χρονος αειθαλής Σουσαμτζίδης (Σαραβάκος)Ομόνοια Φυλακίου.
Τα φλουριά από την βασιλόπιτα έτυχαν οι, Ένωση Αλεξ/πολης, Ακρίτας Δαδιάς και Δόξα Δόξας που κέρδισαν από μια στολή και οι Μαΐστρος, Δορίσκος, Δόξα Στέρνας που κέρδισαν από μια δωρεάν διαιτησία.

 Η ομάδα της Δόξας Δόξας  παρέλαβε το κύπελλο ήθους από την ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ για τη σεζόν 2018-19, που  σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο κανένας παίκτης  δεν δέχτηκε κόκκινη κάρτα σε κύπελλο και πρωτάθλημα!!!




























Κοινή χρήση:  

Σχόλια