Τα νέα νούμερα της επιδημίας στη χώρα μας έδωσε στη δημοσιότητα ο υπεύθυνος επικοινωνίας για τη νόσο COVID που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός Σωτήρης Τσιόδρας.
 Στα 464 έφτασαν τα κρούσματα στην Ελλάδα, 16 είναι οι ασθενείς που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και παραμένουν διασωληνωμένοι, ενώ 19 άνθρωποι έχουν θεραπευτεί από τη νόσο COVID-19, που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός και βρίσκονται στο σπίτι τους. 

Από τα συνολικά κρούσματα τα 72 δεν έχουν διαπιστωμένη πηγή μετάδοσης. Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, 78 άνθρωποι θετικοί στη νόσο νοσηλεύονται στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

 Από τους ασθενείς που νοσηλεύονται όλοι παίρνουν ειδική αγωγή, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 68 έτη.
Σε ότι αφορά τους βαρέως πάσχοντες ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ο μέσος όρος ηλικίας τους, όπως ανακοινώθηκε είναι τα 69 έτη.
 Ο κ. Τσιόδρας επανέλαβε τη χθεσινή είδηση η οποία σήμερα επιβεβαιώνεται, ότι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων κυμαίνεται μεταξύ 2.000 έως 3.000.
 "Επιβεβαιώνεται αυτό που λέγαμε εχθές από την καθηγήτρια του Εργαστηρίου Υγειονολογίας του ΕΚΑΠ, κ. Σύψα, ότι έχουν μολυνθεί τουλάχιστον 2 με 3 χιλιάδες άτομα", τόνισε ο καθηγητής.