Headlines

Comments

ΣΚΙΝΔΡΗΣ : Δεν προσήλθαν σήμερα να καταθέσουν εγγράφως το ψήφισμα τους να προχωρήσουμε τα αναγκαία μέτρα για τον κορωνοϊό -Αυτοί προτίμησαν να απέχουν



Δελτίο Τύπου.
Στις κρίσιμες ώρες που περνάμε και σκοπός είναι η ασφάλεια των πολιτών μας δυστυχώς κάποιοι αιρετοί του Δήμου μας δεν προσήλθαν σήμερα να καταθέσουν εγγράφως το ψήφισμα τους για θέματα που είναι τρέχοντα και αφορούν την υγεία των πολιτών.
Για άλλη μια φορά δείχνουν ότι δυστυχώς πάνω από όλα σκοπός τους ήταν είναι και θα είναι μόνο η εξουσία για την καρέκλα.
Βλέπουμε ξεκάθαρα και πρέπει να βλέπουν και οι πολίτες ότι τελικά σκοπός μερικών αιρετών ήταν να είναι σε προεδρικές καρέκλες και τώρα στην κρίσιμη στιγμή για να προχωρήσουμε τα αναγκαία μέτρα για τον κορωνοϊό αυτοί προτίμησαν να απέχουν στο να καταθέσουν απλώς εγγράφως την ψήφιση τους και να συνηγορουν για τα θέματα τουλάχιστον αυτά.
Κρίμα και λύπη.
Την Τρίτη ας είναι τουλάχιστον πιο σωστοί που επαναλαμβάνεται η διαδικασία και ας σκεφτούν επιτέλους ότι πρόκειται για θέματα αγώνα ζωής.
Δεν παίζουμε κύριοι.
Και έστω κάποιοι δεν τολμούν δεν έχουν ευαισθησία να υπογράψουν μόνο λόγια και μεγάλους σταυρούς ξέρουν να κάνουν.
Η ανθρώπινη ζωή κυρίες και κύριοι δεν είναι πολιτική και όλα αυτά δεν τα ξεχνούν οι πολίτες έχουν γνώση και ξέρουν να τιμωρούν όπως και σας τιμώρησαν με το τέλος της πολιτικής σας πορείας.

ΣκινδρηςΘεόδωρος
Επικεφαλής παράταξης "Νέο Ξεκίνημα".




Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by