Headlines

Comments

ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!

- Μέρες τώρα περίμεναν να βρούν αφορμή. Δεν είπαν τίποτα για τα δακρυγόνα που πετάει, εντός ελληνικού εδάφους, η τουρκική πολιτοφυλακή. 
Δεν είδαν τους εξαγριωμένους...ικέτες, που τραβούσαν να ρίξουν τον φράχτη στις Καστανιές. Τους ...διέφυγε η εικόνα με το τουρκικό όχημα που πήγε να σπάσει τον φράχτη. Δεν διέκριναν τις φωτιές που ανάβουν δίπλα στα σύνορα. Δεν τους είπε κανείς τίποτα για τον πετροπόλεμο. Δεν άκουσαν τις βρισιές...

Είδαν μόνον έναν οργισμένο αγρότη που πήρε το τρακτέρ του και άρχισε να ψεκάζει τον...φράχτη. Και έπεσαν όλοι πάνω του, να τον φάνε!
 Ήθελα να δώ, πως θα αντιδρούσατε, εσείς οι υπερευαίσθητοι, αν αυτές οι ορδές που συγκεντρώνονται στις Καστανιές, ερχόταν στη γειτονιά σας.. 
Ήθελα να δώ, αν τους μοιράζατε άνθη και ανοίγατε τις πόρτες των σπιτιών σας ή θα κλειδαμπαρώνατε και θα φωνάζατε τα...ΜΑΤ για βοήθεια! Ελεος!
Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, στον Εβρο καθημερινά διεξάγεται ένας πόλεμος φθοράς από το τουρκικό καθεστώς.
Γίνονται πρόβες εισβολής. 
 Τα παιδιά μας που υπερασπίζονται τα σύνορα είναι νέα Μέχρι τώρα έχουν επιδείξει αξιοθαύμαστη αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία και υπομονή. Δεν τσιμπάνε στις προκλήσεις.
Στέκονται αμετακίνητοι στις γραμμές τους. Αξίζουν τον θαυμασμό μας!  Όμως, είναι παιδιά και το αίμα τους βράζει! Ίσως κάνουν και καμιά υπερβολή.
Δεν θα τους σταυρώσουμε για αυτό.
 Κι αυτός ο συμπατριώτης μου ο αγρότης που πήρε το τρακτέρ του και ψέκαζε τον ...φράκτη, δεν το έκανε επειδή μισεί τους ανθρώπους απέναντι. Το έκανε γιατί ήθελε να διατρανώνει τη θέλησή του οτι είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τον τόπο του.
 Μέρες τώρα κάποιοι ελάχιστοι, είναι αλήθεια, προσβάλουν σκαιότατα τους ακρίτες του Εβρου. Τους λένε...ακροδεξιούς, ναζί, ότι παίρνουν τις καραμπίνες τους για να υπερασπιστούν τις...βίλες τους, Είστε άσχετοι και επικίνδυνοι! 
Οι άνθρωποι αυτοί υπερασπίζονται τις πατρογονικές τους εστίες. Δεν προκάλεσαν κανέναν. Βρίσκονται σε άμυνα!
 Και θα αμυνθούν με νύχια και με δόντια! Με κάθε τρόπο!
Πηγαίνετε να ζήσετε κι εσείς για λίγες ημέρες στον Εβρο, δίπλα στη συνοριογραμμή και ελάτε μετά να μιλήσουμε! 
Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε, σταματήστε να προκαλείτε...

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by