Η Ελλάδα μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει άριστα τον κορωνοϊό και σύντομα θα είναι η πιο ασφαλής χώρα της Ευρώπης

                               
                                         ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Στα πλαίσια επαναπατρισμού Ελλήνων από την Ισπανία ένας ανιψιός μου ήρθε χθες το βράδυ από Μαδρίτη με έκτακτη πτήση της Aegean.
Μόλις το αεροπλάνο έφτασε στην Αθήνα ζήτησαν σε όλους τους επιβάτες να φορέσουν νάιλον πανωφόρια, μάσκες και γυαλιά μίας χρήσης για να αποβιβασθούν και να παραλάβουν τις αποσκευές τους.
Αμέσως μετά τους παρέλαβαν πούλμαν υπό την προστασία και τον έλεγχο των αρχών και τους μετέφεραν στο Ξενοδοχείο The Stanley (https://www.hotelstanley.gr/el/) στην πλατεία Μεταξουργείου.

Ό κάθε ένας από τους 270 επιβάτες τοποθετήθηκε σε ένα δωμάτιο μόνος του προκειμένου να παραμείνει σε περιορισμό για μία εβδομάδα, με όλες τις ανέσεις που μπορεί να του προσφέρει ένα 4αστερο, κεντρικό και πολύ αξιόλογο Ξενοδοχείο.
Θα τους προσφέρουν καθημερινά τρία γεύματα με σκεύη μίας χρήσης και παράλληλα τους ζήτησαν πήραν όλα τα ρούχα τους και τα αντικείμενα είχαν μαζί τους, προκειμένου να απολυμανθούν στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου.
Πήραν αίμα σε όλους τους επιβάτες για ιατρικό έλεγχο από τον κορονοϊό και θα επαναλάβουν την διαδικασία ελέγχου με αιμοληψία σε μία εβδομάδα, πριν να τους επιτραπεί να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Επί τέλους νομίζω πλέον ότι ζούμε σε μία άλλη χώρα στην οποία μπορούμε να εμπιστευθούμε τα παιδιά μας.

Michalis Mattes
Κοινή χρήση:  

Σχόλια