Headlines

Comments

Έβρος ΤΩΡΑ: Ο Αρχηγός ΓΕΣ σπεύδει στα σύνορα


Τον Έβρο επισκέπτεται σήμερα με την ευκαιρία της τελετής παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του Δ’ ΣΣ ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Λαλούσης. 
Η τελετή θα γίνει με ελάχιστα άτομα, όπως επιτάσσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό. Αμέσως μετά ο Αρχηγός ΓΕΣ θα κατευθυνθεί στον Έβρο για να επιθεωρήσει τα έργα και να εκτιμήσει την κατάσταση.
 Ο αντιστράτηγος Λαλούσης θα επισκεφθεί το φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου το οποίο δέχεται τις διαρκείς επιθέσεις από απελπισμένους πρόσφυγες, οι οποίοι υποκινούμενοι από τις τουρκικές αρχές επιχειρούν με κάθε τρόπο να διαπεράσουν τον φράχτη.
 Βεβαίως μετά από τα πρόσφατα μέτρα και με την ενίσχυση των ευρωπαϊκών δυνάμεων ασφαλείας αυτό έχει γίνει ακόμα δυσκολότερο και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς που ανακοινώνονται από αρμόδιες κυβερνητικές πηγές.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι ειδικά τις τελευταίες ημέρες οι ανακοινωθείς συλλήψεις είναι μηδενικές. Για την περίοδο από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου έως τις 06:00 της Δευτέρας 16 Μαρτίου ο απολογισμός είναι ο ακόλουθος:
– Έχουν συλληφθεί 410 άτομα
– Εμποδίστηκε η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 52.541 περιπτώσεις
 Ο Αρχηγός ΓΕΣ θα διανυκτερεύσει σήμερα στο φυλάκιο ενώ αύριο θα μεταβεί για ενημέρωση στην 50 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία και στη συνέχεια στη 12η Μεραρχία.

armyvoice.gr

Share this:

إرسال تعليق

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by