Ευχαριστίες στον Δήμο Σουφλίου για απολύμανση σε Α.Τ. και Τ.Σ.Φ. Σουφλίου


Ως Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης είμαστε υποχρεωμένοι ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Σουφλίου Έβρου για την πρωτοβουλία που ελήφθη εκ μέρους του να καλύψει το κόστος απολύμανσης των χώρων των Α.Τ. και Τ.Σ.Φ. Σουφλίου , αφενός με αυτόν τον τρόπο καθιστούν ασφαλές και λειτουργικό το περιβάλλον εργασίας των συναδέλφων μας , αφετέρου θωρακίζουν την υγεία των πολιτών που προσέρχονται για την διεκπεραίωση προσωπικών υποθέσεών τους .
Στο πλαίσιο αυτό ο Διοικητής του Α.Τ. Σουφλίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σουφλίου με επιστολή του η οποία δημοσιεύεται παρακάτω :
Είναι ευτυχία για τις Υπηρεσίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης που δίνεται σε δύο κρίσιμα μέτωπα για την πατρίδα μας , να αισθάνονται ότι το έργο τους αναγνωρίζεται από τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου στην πράξη . Η πατρίδα μας διανύοντας ακόμα μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας της αποδεικνύει ότι ενώνοντας τις δυνάμεις της θα ανταπεξέλθει των δυσκολιών και θα οδηγηθεί ακόμα ισχυρότερη στο μέλλον .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.