Headlines

Comments

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΘΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε.Σ.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που παρόλο την αργία την ημέρας και τα κλειστά καταστήματα στηρίζουν τις ένοπλες δυνάμεις μας και έφεραν ο καθένας τους ότι μπορεί, όπως μπορεί! Τα προϊόντα διατέθηκαν ήδη στα σώματα ασφαλείας! 
Η συγκέντρωση προϊόντων θα συνεχιστεί και αύριο 10:00πμ - 13:00μμ στο χώρο του ΚΑΠΗ Σουφλίου! 
Δίνουμε για να προσφέρουμε : γάντια, αντισηπτικά, φαρμακευτικό οινόπνευμα, αντισηπτικά μαντηλάκια, νερά, κρουασάν, μπισκότα, ξηροί καρποί, σπαστούς καφέδες, χυμοί!


Καθαρά Δευτέρα σήμερα.
Κάθε χρόνο το χωριό μας ήταν γεμάτο από μικρούς κ μεγάλους καρναβαλιστές που συμμετείχαν σε καρναβαλιστική παρέλαση , αυτά θα γίνουν του χρόνου....
Φέτος αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο για όλους μας.....
Καιρός να ξυπνήσουμε και να σταματήσουμε να πετάμε χαρταετό..... Καλή δύναμη και καλή σαρακοστή σε όσους αγωνίζονται.......

Στο χώρο του Συλλόγου μας στο Πέπλο μαζέψαμε τα πρώτα προϊόντα, που είδη τα έχουμε παραδώσει στους συνοριοφύλακες στο πέταλο του Έβρου, συνεχίζουμε....
Οι πολίτες και επαγγελματίες που θέλουν να βοηθήσουν ακόμα να συνδράμουν στην ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας και τους πολίτες που είναι εκεί νυχθημερόν μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το τηλέφωνο 6958456648 ( όλο το 24ωρο διαθέσιμος ) ή εδώ στο facebook στην σελίδα του Συλλόγου.
Με εκτίμηση όλα τα Δ. Σ. των συλλόγων και οι πολίτες του Έβρου.
-Η Τοπική Κοινότητα Προβατώνα θυμαριάς Ταύρης ανακοινώνει οτι στο Σύλλογο Γυναικών του Προβατώνα θα γίνει συγκέντρωση προϊόντων τα οποία θα δοθούν στα σώματα ασφαλείας που φυλάνε τα σύνορά μας μέρα και νύχτα.
Καλούμε τους κατοίκους και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής να συνεισφέρουν ότι μπορούν από τα παρακάτω προϊόντα:
Νερά , Σπαστούς Καφέδες , Χυμούς , Ενεργειακά Ποτά , Κρύα Σάντουιτς , Κρουασάν , Μπισκότα , Σοκολάτες και Ξηρούς καρπούς.
Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.
Τα προϊόντα θα παραδοθούν στο Δημαρχείο Τυχερού.

-Με πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Τυχερού θα γίνει συγκέντρωση προϊόντων τα οποία θα δοθούν στα σώματα ασφαλείας που φυλάνε τα σύνορά μας μέρα και νύχτα.
Καλούμε τους κατοίκους και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής να συνεισφέρουν ότι μπορούν από τα παρακάτω προϊόντα:
Νερά , Σπαστούς Καφέδες , Χυμούς , Ενεργειακά Ποτά , Κρύα Σάντουιτς , Κρουασάν , Μπισκότα , Σοκολάτες και Ξηρούς καρπούς.
Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει αύριο από τις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Τυχερού.
Ας βοηθήσουμε όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές την πατρίδα μας.


Με πρωτοβουλία του σωματείου καφέ – μπαρ – εστίαση της Αλεξανδρούπολης, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα αγαθά προκειμένου να ενισχυθούν οι ήρωες που φυλάνε κυριολεκτικά Θερμοπύλες στον Έβρο.
Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος με ανάρτησή του, αναφέρει ότι σε συνεννόηση με τις αστυνομικές διευθύνσεις, θα μεταφέρουν τις προμήθειες σε Φέρες, Τυχερό, Σουφλί κ Καστανιές!
“Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι ενωμένοι και δίπλα τους”

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by