Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς: Οι Εθνοφύλακες θεωρούνται ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και υπάγονται στους στρατιωτικούς νόμους

Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς Το μήνυμα του προς όλες τις κατευθύνσεις..... ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ.....
                                              ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ 
 Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές τις ημέρες η Χώρα μας δέχεται μια απρόκλητη επίθεση από την Τουρκία , μια ασύμμετρη , μια υβριδική επίθεση ολοκληρωτικού χαρακτήρα.
Αυτό ξύπνησε τα εθνικά αντανακλαστικά επιβίωσης των Ελλήνων , ξύπνησε το εθνικό ΦΡΟΝΗΜΑ του λαού μας , ξεπέρασε τα στεγανά των κομματικών τειχών και έφερε σε μεγάλο βαθμό ΟΜΟΨΥΧΙΑ στο λαό μας .
Μέσα σε αυτό το κλίμα συναίνεσης και εθνικής έξαρσης , ορισμένοι εμποτισμένοι από το πνεύμα της «παγκοσμιοποίησης» και των ιδεοληψιών τους , δείχνουν εθνική «κακομοιριά» , κατηγορώντας τους ακρίτες μας ,που με την φυσική τους παρουσίαση και τα μέσα τους , βοηθούν τις Δυνάμεις Ασφαλείας στον Έβρο , ως ακραίους ......
Κύριοι αυτοί οι άνθρωποι στο σύνολο τους είναι οι Εθνοφύλακες, δεν είναι ακραίοι.......αλλά κλήθηκαν για ακόμη μια φορά να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους προς την ΠΑΤΡΙΔΑ και αντί να κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους , όπως κάθεσαι εσύ «πρόθυμε και ελίτ», αυτοί ξενυχτούν για να νοιώθεις εσύ ασφάλεια και συγχρόνως να διαχέεις το δηλητήριο της διχόνοιας στην κοινωνία μας .
Είναι αυτοί που έχουν στο σπίτι τους, στο μαξιλάρι τους το όπλο και τα πυρομαχικά, είναι αυτοί που πρώτοι θα καταλάβουν τις θέσεις μάχης στον Έβρο και στα Νησιά μας , είναι οι σύγχρονοι ΑΚΡΙΤΕΣ . Είναι το πιο ανέξοδο τμήμα του Στρατού μας ......
Καλό είναι να γνωρίζουν ορισμένοι ότι σύμφωνα με τον νόμο 1295/1982, η Εθνοφυλακή συγκροτείται για την ενίσχυση και υποβοήθηση ,
ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ,ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ,ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , από τον καιρό της ειρήνης σαν οργανική δύναμη του Στρατού Ξηράς .
Οι Εθνοφύλακες θεωρούνται ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και υπάγονται στους στρατιωτικούς νόμους και κανονισμούς, μόνο κατά τον χρόνο που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία . Τα τελευταία χρόνια όμως στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας , έχει δημιουργηθεί και ένα κίνημα Εθελοντών Εφέδρων , που έχουν οργανωθεί σε Συνδέσμους, σε Συλλόγους , που κάθε Σαββατοκύριακο τα μέλη τους εκπαιδεύονται σκληρά στα βουνά και στα πεδία ασκήσεων της Χώρας μας .
 Είναι Έφεδροι, ετοιμοπόλεμοι ,σκληρά εκπαιδευόμενοι και κυρίως διέπονται από ενθουσιασμό , μεράκι και έντονο πατριωτισμό . 
Αυτούς τους Εφέδρους ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τους οργανώσουμε σε τοπικές μονάδες, να τους εντάξουμε σε Σχηματισμούς και να εκμεταλλευτούμε τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά τους, που οι ίδιοι έχουν καλλιεργήσει .
Δεν φείδονται χρόνου και χρημάτων για να ειναι ετοιμοπόλεμοι . Δεν ειναι ακραίοι , όπως προσπαθούν μερικοί να τους κατατάξουν , ειναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ειναι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ για να το πούμε πιο λαϊκά .
Στην πρόσφατη κρίση πολλοί Σύνδεσμοι Εφέδρων εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν την προσπάθεια των Δυνάμεων μας στον Έβρο , αλλά πήραν αρνητικό μήνυμα και κανένας δεν διανοήθηκε να μεταβεί στον χώρο των «επιχειρήσεων», όπως προσπάθησαν να τους κατηγορήσουν ορισμένοι για τους δικούς τους ιδεοληπτικούς λόγους .
Αν βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν ακραίοι......και μάλιστα αλλοεθνείς στα αναχώματα της Εγνατίας Οδού , δεν ευθύνεται η πολιτεία ,πολύ περισσότερο δεν έχουν σχέση οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας και πολύ περισσότερο οι Σύνδεσμοι των Εφέδρων .
 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..... ,
Σήμερα βρισκόμαστε στην τελευταία γραμμή Αμύνης , η ΠΑΤΡΙΔΑ κινδυνεύει να μετατραπεί σε πολυεθνικό συνονθύλευμα .
 Εάν εγκαταλείψουμε την σημερινή εθνική προσπάθεια θα υποστούμε ισχυρό πλήγμα στην εθνική κυριαρχία μας .
 Σήμερα δεν υπάρχουν περιθώρια για υποχωρήσεις , για λανθασμένες εκτιμήσεις , για λανθασμένες αναγνώσεις της πραγματικότητας , για ατολμίες .

 ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ .

Κοινή χρήση:  

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου