ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!! Τούρκος πολίτης από την Κόνια!!!

Η ελληνική αστυνομία έδειρε και έστειλε πίσω και τον καταγόμενο από το Ικόνιο πολίτη που είχε παρεισφρήσει στους μετανάστες.
Ο τούρκος πολίτης της Κόνια, που ήταν μεταξύ των μεταναστών και ήθελαν να περάσουν στα σύνορα, χτυπήθηκε και στάλθηκε πίσω από την ελληνική αστυνομία.
Sınırda Avrupa'ya geçmek isteyen göçmenlerin arasına karışan Konyalı vatandaş, Yunan polisi tarafından dövülerek geri gönderildi.

Εξηγώντας ότι πήγε στην Αδριανούπολη (Edirne) με τους 3 φίλους του την περασμένη Παρασκευή, ο Akca είπε: «Φτάσαμε στην όχθη των ποταμών Kapıkule με τους φίλους μου στις 04:00,  πήγαμε στην πύλη της Πάζαρκουλε. . 
Περάσαμε το συρμάτινο πλέγμα αλλά η ελληνική αστυνομία με συνέλαβε μου είπαν να γυρίσω πίσω πέρα από τα συρματοπλέγματα, αλλά εγώ δεν το έκανα. Τότε αυτοί με κλομπ, με ξύλα και με όπλα πατ-κιουτ με χτύπησαν. Στο κεφάλι μου έχω 10 ράμματα» είπε.
Δηλώνοντας ότι πέρασε τα σύνορα με τους φίλους τους για δεύτερη φορά μετά τη θεραπεία τους "Μετά τη θεραπεία, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου για δεύτερη φορά, ονειρευόμουν να πάω στο εξωτερικό από την παιδική ηλικία, ζήτησα επίσημους τρόπους να πάω, αλλά έλαβα μια απάντηση απόρριψης.

Πηγή: haberler.com

Κοινή χρήση:  

Σχόλια