Headlines

Comments

Θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ της Super League 1

Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 1-6, με -7 ξεκινάει τα πλέι-οφ ο ΠΑΟΚ .
Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την πρωτόδικη απόφαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ της Super League 1.
 Το Δ.Σ. της διοργανώτριας επικύρωσε τη βαθμολογία για τις θέσεις 1-6 (με την αφαίρεση επτά πόντων από τον «δικέφαλο του Βορρά» να υπολογίζεται κανονικά).
 Στη σχετική ψηφοφορία 11 ομάδες ψήφισαν υπέρ, με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (για δικούς του λόγους ο καθένας) να ψηφίζουν «παρών» και τους Βόλο και ΕΠΟ να απουσιάζουν.
 Αντίθετα, η διαδικασία για την επικύρωση της βαθμολογίας όσον αφορά στις θέσεις 7-14 δεν προχώρησε, καθώς οι Πανιώνιος, ΑΕΛ και Παναιτωλικός ενημέρωσαν ότι θα ασκήσουν έφεση για την υπόθεση της Ξάνθης και κατόπιν τούτου αποφασίστηκε ομόφωνα να υπάρξει αναβολή.
 Η ανακοίνωση:
 Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
 1) Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (11 ναι, 2 απόντες, 2 παρών) η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα για τις θέσεις 1 έως και 6 (play off). Οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 1-6 (play off) θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου.
 2) Ψηφίστηκε ομόφωνα η αναβολή της επικύρωσης και της κλήρωσης για τις θέσεις 7 έως και 14 (play out), μέχρι την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τις εκκρεμείς υποθέσεις της ΠΑΕ Ξάνθη.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by