Δυο εξιτήρια δόθηκαν το τελευταίο 24ωρο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης


Θετικά νέα από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σήμερα αναφορικά με τα κρούσματα κορονοϊού καθώς δόθηκαν ακόμη δύο εξιτήρια σε μια γυναίκα από τον Εχίνο Ξάνθης και έναν άνδρα από την Αλεξανδρούπολης ενώ σε σύγκριση με χθες δεν φαίνεται να έχει νοσηλευτεί κάποιο νέο κρούσμα.
Δυο εξιτήρια δόθηκαν το τελευταίο 24ωρο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε άτομα που νόσησαν από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον μέχρι τώρα αριθμό των εξιτηρίων στα έντεκα (11). Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 45 ετών από τον Εχίνο της Ξάνθης και έναν άνδρα ηλικίας 86 ετών από την Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσηλεύονται είναι 16. Από αυτά, τα τέσσερα (4) νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, ένα (1) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έντεκα (11) στη μονάδα “Covid-19”. Από τις 17 Μαρτίου, που στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εισήχθη για νοσηλεία το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα από την περιοχή της Θράκης, έχουν νοσηλευτεί 33, συνολικά, άτομα. Από αυτά, έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό έξι ασθενείς, εκ των οποίων οι τέσσερις από την περιοχή της Ξάνθης και δύο από τον Έβρο.

 Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας
Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου