Ο Αθλητισμός θρηνεί και δεύτερο νεαρό αθλητή ....25χρονος ποδοσφαιριστής και φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής άφησε την τελευταία του πνοή !!!

Σοκ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης αλλά και της Καβάλας προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος του 25χρονου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου Μάνου Καζαντζόγλου.
Ο αθλητής σύμφωνα με το Kavala Sports, από το οποίο έγινε αρχικά γνωστή η είδηση, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν για λόγους σωματικής άσκησης σε περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή της Εικοσιφοίνισσας, μια σχεδόν καθημερινή του συνήθεια το τελευταίο διάστημα της «καραντίνας».
Ο Μάνος Καζαντζόγλου είχε καταγωγή του από το Παλιοχώρι και τη Νικήσιανη Καβάλας και ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο. Έπαιξε στον ΑΣ Παγγαίο αλλά και τρία χρόνια στον Σύλλογο της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας
Τα τελευταία δύο χρόνια ο 25χρονος ζούσε στην Κομοτηνή, όντας φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής όπου είχε και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας ενω από φέτος αγωνιζόταν στην ομάδα του Θρυλορίου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Τα συλλυπητήρια της για τον ξαφνικό χαμό του 25 χρονου γυμναστή της και ποδοσφαιριστή της Μάνο Καζαντζόγλου εξέφρασε η ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, μέλος της οποίας ήταν 1,5 χρόνο ο άτυχος φοιτητής των ΤΕΦΑΑ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι γονείς, οι αθλητές και όλη η οικογένεια της Ακαδημίας Πάοκ Κομοτηνής αισθανόμαστε συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό του προπονητή μας Μάνου Καζαντζόγλου από παθολογικά αίτια, ενώ βρισκόταν σε σωματική άσκηση στο Δήμο Παγγαίου προς την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Πρόκειται για έναν αξιόλογο, συνεργάσιμο, μεταδοτικό και προπάντων αγαπητό άνθρωπο που προπονούσε το τμήμα Κ8 της Ακαδημίας μας. Μέσα από την προσωπικότητα που είχε και τις γνώσεις που διέθετε αποτελούσε έμπνευση για τα ίδια τα παιδιά με κύριο στόχο τη βελτίωση τους αλλά παράλληλα δημιουργώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα.
Γεννήθηκε στις 1-11-1994 με καταγωγή από τη Νικήσιανη και το Παλαιοχώρι Καβάλας. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Αιγαίου και σπούδαζε στο 2ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Η ποδοσφαιρική του εμπειρία ήταν στην Καλλονή U20, Παγγαίο, ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Πόντο Θρυλορίου, διανύοντας την προπονητική του καριέρα στις τάξεις της Ακαδημίας μας από 10-1-19 έως και σήμερα».


Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου