Γλέντι αρραβώνων εν μέσω κορωνοϊού έστησαν Ρομά στην Κομοτηνή!!! ο γαμπρός δεν μπορούσε να περιμένει και ήθελε να πάρει την νύφη


Γλέντι αρραβώνων εν μέσω κορωνοϊού έστησαν Ρομά στην Κομοτηνή.
 Σε αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου», με την Τατιάνα Στεφανίδου, φαίνονται πάρα πολλοί Ρομά να είναι σε έναν μικρό αλλά και σε κλειστό χώρο, να χορεύουν, να ανταλλάζουν χειραψίες, να είναι ο ένας πάνω στον άλλον.
 Ο πατέρας του γαμπρού κοιτώντας προς την κάμερα ζητά “συγγνώμη” από τον Δήμαρχο, καθώς ο γιος δεν μπορούσε να περιμένει και ήθελε να πάρει την νύφη, λέγοντας πως αυτά είναι τα έθιμα των Ρομά.
 Βλέποντας λοιπόν πολλοί άνθρωποι τις σκηνές αυτές, το συμβάν έγινε γνωστό στην πόλη. Τηλεφώνησε λοιπόν στον πατέρα του γαμπρού, που μιλάει στο βίντεο, τόσο ο Δήμαρχος Κομοτηνής όσο και ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας στην περιοχή, καθώς τον γνωρίζουν προσωπικά, αφού ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, καθώς η εκπομπή “Μαζί σου” επικοινώνησε μαζί του, ζήτησε συγγνώμη και χαρακτήρισε όλο αυτό ένα λάθος, απλώς τα παιδιά… βιάζονταν.

πηγή:thesout.gr
Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου