Headlines

Comments

Δελτίο Τύπου του Διευθυντή του Κ.Υ Ορεστιάδας για τις χθεσινές δηλώσεις του στο Ράδιο Έβρος για τα κρούσματα του κορονοϊού


Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του κ. Παπαθανάκη:
 Σχετικά με το θόρυβο που προκάλεσε από μερικές δηλώσεις που έκανα για τα κρούσματα του κορονοϊού στην περιοχή του Β. Έβρου, σε μία συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Έβρος θέλω να τονίσω τα παρακάτω:
 Για την ενημέρωση αναφορικά με τα πιθανά κρούσματα στον κορονοϊό ,υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από τον Ε.Ο.Δ.Υ. τους οποίους, στην αγωνία μου για καλύτερη ενημέρωση του κόσμου της περιοχής, παραβίασα και ίσως έτσι να προκάλεσα μεγαλύτερη αναστάτωση. Δεν ήταν στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο και απολογούμαι για αυτό.
Κάποιοι μη γνωρίζοντας την υπηρεσία μου στο χώρο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης που μέτρα πάνω από 30 χρόνια στην περιοχή του Βορείου Έβρου, βιάστηκαν να με απαξιώσουν και να με σπιλώσουν, λες και μπορεί μια άστοχη δήλωση να ακυρώσει μία επαγγελματική πορεία που μέτρα τρεις δεκαετίες. Άδικος κόπος.
Τονίζω, ξανά, ότι απολογούμαι στον κόσμο της περιοχής, στους οποίους οι δηλώσεις μου προκάλεσαν αναστάτωση και διαβεβαιώνω ότι τόσο εγώ όσο και το κέντρο υγείας Ορεστιάδας, πράττουμε και θα πράξουμε σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία τα μέγιστα, στα πλαίσια των δυνάμεων μας και του ρόλου μας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας που βιώνουμε.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by