Headlines

Comments

Στον αέρα παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα /οριστική διακοπή / να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα/δεν είναι εφικτό να διεξαχθεί πρωτάθλημα τον Μάιο


Εκ νέου θα εξεταστεί η προοπτική επανέναρξής του, με τον Παναθηναϊκό να προτείνει την οριστική διακοπή του Στον αέρα παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα μετά και την τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, που, όπως αναμενόταν, συμφώνησαν στην αναστολή κάθε δράσης μέχρι τις 24 Απριλίου και στην επανεξέταση της κατάστασης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε ευθέως την οριστική διακοπή του, άποψη με την οποία συντάχθηκαν ο Παναιτωλικός, ο Άρης, ο Πανιώνιος και υπό προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ.
Μάλιστα οι Αγρινιώτες ζήτησαν αναδιάρθρωση και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, με τον Χρήστο Δάρα για λογαριασμό των «κυανέρυθρων» να επισημαίνει ότι και ιατρικώς δεν είναι εφικτό να διεξαχθεί πρωτάθλημα τον Μάιο.
Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς, αφού πρώτα αιτήθηκαν την εξάντληση των περιθωρίων πριν ληφθεί απόφαση οριστικής διακοπής, έθεσαν δύο επιπλέον θέματα:
Πρώτον, να έχει τελεσιδικήσει η υπόθεσή τους με την Ξάνθη για την πολυιδιοκτησία και,
δεύτερον, να συσταθεί ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή της Πολιτείας και των αρμόδιων φορέων προκειμένου να συζητηθούν οι επιπτώσεις μιας τέτοιας επιλογής, να πέσει δηλαδή πρόωρα αυλαία στο πρωτάθλημα.
    Ο Ολυμπιακός, διά στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη, ζήτησε και εκείνος να εξαντληθούν τα περιθώρια πριν παρθεί απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ ο Γιώργος Σπανός του Ατρόμητου αρκέστηκε να πει ότι η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου υφίσταται και γι’ αυτό πρέπει να συζητηθεί προσεκτικά.
Εντέλει η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού θα επανεκτιμηθεί στις 24 του μήνα, ενώ προηγουμένως θα συνεδριάσει η ομάδα εργασίας που θα συσταθεί και θα αποτελείται από εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου και της Λάρισας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα μέλη της Λίγκας έγινε κουβέντα σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και το ενδεχόμενο μείωσής τους λόγω του νέου σκηνικού που διαμορφώνεται, ωστόσο απόφαση δεν πάρθηκε (είναι βέβαιο πάντως πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα απασχολήσει εκ νέου και άμεσα μάλιστα τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ).
 Πηγή: paron.gr

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by