Όλα τα γυμναστήρια της χώρας είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν 29 Ιουνίου

«Όλα τα γυμναστήρια της χώρας είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν 29 Ιουνίου και έως τότε ο κλάδος βρίσκεται σε αναστολή με όσα προβλέπονται για αυτές τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους τους». Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα (18.05.2020) μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Νίκος Παπαθανάσης.
«Ως προς τον προγραμματισμό τηρούμε τα επτά στάδια επανεκκίνησης» εξήγησε ο υφυπουργός.
Ανοίγουν αθλητικές εγκαταστάσεις και κολυμβητήρια
Από σήμερα, στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του… «ξεπαγώματος», ανοίγουν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και τα κολυμβητήρια για την κάλυψη αναγκών ατομικής προπόνησης αθλητών σωματείων, αμειβόμενων αθλητών, και ανώνυμων αθλητικών εταιρειών, με μέλη ηλικίας 13 ετών και άνω.
Η χρήση των κολυμβητηρίων επιτρέπεται και για θεραπευτικούς λόγους. Προτεραιότητα σε όλες τις εγκαταστάσεις έχουν οι αθλητές προ-ολυμπιακών και εθνικών ομάδων.
Επίσης, επιτρέπεται η λειτουργία των εγκαταστάσεων των ομίλων με νόμιμη άδεια λειτουργίας για τένις, κρίκετ, γκολφ, ιππασία, σκοποβολή, τοξοβολία, αεραθλητισμός, μηχανοκίνητος αθλητισμός.
Τη λειτουργία τους ξεκινούν, επίσης, οι ναυταθλητικές εγκαταστάσεις για τα αθλήματα ιστιοπλοΐας, κωπηλασίας, καγιάκ, σερφ και θαλάσσιο σκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια