Headlines

Comments

Η απόφαση της Πολιτείας για επανεκκίνηση του ελληνικού αθλητισμού, βρίσκει την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, πανέτοιμη

🔹 
Η απόφαση της Πολιτείας για επανεκκίνηση του ελληνικού αθλητισμού, βρίσκει την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, πανέτοιμη για να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα.
🔸 Σε συνέχεια των προτάσεων που είχαμε υποβάλει στην αθλητική ηγεσία, δηλώνουμε έτοιμοι για την έναρξη λειτουργίας των σωματείων-μελών μας, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
🔹 Το προεδρείο της ΕΛΟΤ, είναι σε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο της υγειονομικής επιτροπής, Γιάννη Θεοδωράκη (πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής και στην World Taekwondo Europe) και εκπρόσωπό μας στην υγειονομική επιστημονική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ώστε να διασφαλιστεί -βάσει ειδικών πρωτοκόλλων- η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων στις προπονήσεις.

🔸 Καλούμε όλα τα μέλη μας να ακολουθήσουν με ευλαβική προσοχή τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού προέχει η ασφάλεια όλων των μελών της οικογένειας του ελληνικού ταε κβοντό. Η έναρξη λειτουργίας των σωματείων δημιουργεί υποχρεώσεις και επιβάλλεται όλοι να λειτουργήσουν βάσει αυτών. Ακολουθούμε, χωρίς παρεκκλίσεις, τις οδηγίες για ασφαλή προπόνηση.
🔹 Η αρχή έγινε και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας.
🔸 Τώρα, ευχόμαστε, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, να υπάρξει πλήρης απελευθέρωση στις προπονήσεις των ηλικιακών κατηγοριών. Το ελληνικό ταεκβοντό, στο πέρασμα των ετών, έχει δημιουργήσει παράδοση μεγάλων διεθνών διακρίσεων από αθλητές και αθλήτριες ηλικίας κάτω των 13 ετών, οι οποίοι σε αυτήν την φάση, δεν μπορούν να προπονηθούν στα σωματεία. Πρέπει, το δυνατόν πιο σύντομα, να υπάρξει τροποποίηση του συγκεκριμένου καθεστώτος, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους μικρούς αθλητές, να τύχουν ίσης μεταχείρισης.
🔹 Εκτός των άλλων, ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες θα το επιτρέψουν, ώστε σύντομα να αλλάξει και η πολιτική των 30τμ ανά άτομο, δεδομένου ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ερασιτεχνικού αθλητισμού, δημιουργεί αθλητές, πρωταθλητές και πρότυπα για την κοινωνία, σε μικρές εγκαταστάσεις λίγων τετραγωνικών.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by