Headlines

Comments

Θλίψη και πένθος σκόρπισε στον Έβρο η είδηση του θανάτου του Αντιστρατήγου εν αποστρατεία και Επίτιμου Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αθανάσιου Γαλάνη


Θλίψη και πένθος σκόρπισε στον Έβρο η είδηση του θανάτου του Αντιστρατήγου εν αποστρατεία και Επίτιμου Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αθανάσιου Γαλάνη, ο οποίος “έφυγε” ξαφνικά λίγο μετά το μεσημέρι από ανακοπή, ενώ βρισκόταν στο κτήμα του λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου σήμερα Σάββατο 16 Μαϊου 2020 στις 17:00.
Όσοι τον γνώριζαν υποστήριζαν ότι διέθετε ευρεία αντίληψη της πραγματικότητας και των αναγκών της περιοχής, και ευρύτερα της Θράκης.
Ήταν οργανωτικός και διέθετε διοικητικές ικανότητες οι οποίες είχαν αποδειχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στις Ένοπλές Δυνάμεις.
Άριστος γνώστης των ελληνοτουρκικών θεμάτων, φιλοξενούνταν τακτικά και ειδικά σε περιόδους κρίσης, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να αναλύσει τα γεγονότα και να ενημερώσει τους πολίτες με τις έγκυρες προβλέψεις του.
Δείτε την τελευταία του συνέντευξη στο evros24.gr και στον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη στα μέσα του περασμένου Μαρτίου με αφορμή τα επεισόδια στα σύνορα του Έβρου με την Τουρκία στις Καστανιές.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by