Ένα νέο μοντέλο επικοινωνίας διάλεξε ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Διδυμοτείχου Σκίνδρης Θεόδωρος με τους προέδρους των κοινοτήτων.
Παρουσία και του  Δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου , ο Θεόδωρος Σκίνδρης κάλεσε σήμερα Δευτέρα 25 /5/20 τους μισούς προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου και σε λίγες μέρες τους υπόλοιπους με σκοπό όπως δήλωσε  το τμήμα της πολιτικής προστασίας που είναι υπεύθυνος , να είναι πιο κοντά με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τα χωριά.
Έτσι λοιπόν σε ένα πολύ καλό περιβάλλον στο The Football Arena στο Ελληνοχώρι είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να αναπτύξει θέματα εν όψη του καλοκαιριού όσον αφορά την πυροπροστασία αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
Ο ίδιος τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχει και συνέχεια διότι χωρίς τους ίδιους  όπως τόνισε δεν μπορεί να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.
Ο Σκίνδρης εφαρμόζει ένα δικό του μοντέλο επικοινωνίας λοιπόν που έχει την απόλυτη στήριξη του  Δημάρχου  , αφού στο τέλος ευχαρίστησε τον κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου για την συνεργασία τους με πίστη όπως είπε για να αλλάξει ριζικά ο Δήμος και να λυθούν προβλήματα για το καλό των πολιτών.