Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα προπονητικής ποδοσφαίρου μέσω της ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα προπονητικής ποδοσφαίρου μέσω της ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, που οργανώθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου, από 24.04.2020 έως 8.05.2020, με ένα μεγάλο εύρος εισηγητών, γνωστών προπονητών και επιστημόνων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του προγράμματος αυτού. Ειδικότερα:
 1. Τους προσκεκλημένους εξαίρετους ομιλητές και ειδικότερα τους κ.κ. Δρακογιαννόπουλο Νικόλαο (υπεύθυνο εργομετρικού κέντρου Life ergo OAKA), Κλέμεντς Αμαντέους (μέλος προπονητικής ομάδας ακαδημιών Πίτερμπρο Γιουνάιτεντ), Ελευθεριάδη Θεόδωρο (Τεχνικό Διευθυντής ακαδημίας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ), Σαββίδη Θεόδωρο (Τεχνικό διευθυντή ακαδημίας ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ), Καχριμάνη Γιώργο (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής), Τσάνα Κώστα (προπονητή Ποδοσφαίρου), Τσικάκη Αντώνη (προπονητή Φυσικής Κατάστασης), Δημητρίου Αναστάσιο (Ενωσιακός Προπονητής ΕΠΣ Αθηνων) και Δημητρίου Ιωάννη (Αθλητικός Διευθυντής Εκπαιδευτήρια Νέα Γενια Ζηριδη,Προπονητής Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου ΚΩΦΩΝ), Βασιλειάδη Ιάσων (Msc Strength and Conditioning Cardiff Metropolitan University Υπεύθυνος Αθλητικής Απόδοσης στην EXOS (Herzogenaurach, Γερμανία), Μπεζά Γρηγόριο (Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης (MSc), Προπονητής ποδοσφαίρου UEFA PRO Προπονητής Φ.Κ. στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ)

2. Το Life - Ergo Εργομετρικό κέντρο- Εθνικό Προπονητήριο Ο.Α.Κ.Α. για παροχή εκπαιδευτικής και τεχνικής υποστήριξης και τον Σύνδεσμο προπονητών Βοιωτίας και ιδιαίτερα τον κ Καντά Ιωάννη, για την παροχή ενισχυμένης πλατφόρμας ZOOM .


3. Όλους τους προπονητές, μέλη του Συνδέσμου μας και τους συναδέλφους προπονητές από την υπόλοιπη Ελλάδα που συμμετείχαν και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν.ΕΒΡΟΥ ΄΄ Μέλος Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου΄΄

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 10 εισηγήσεις με ειδικευμένα θέματα προπονητικής και αθλητιατρικής (θεματικές ενότητες : τακτική ποδοσφαίρου, αναπτυξιακά τμήματα, φυσική κατάσταση, πρόληψη τραυματισμών), ο συνολικός χρόνος όλων των σεμιναρίων ήταν 14 ώρες και τα παρακολούθησαν 1150 προπονητές από την Ελλάδα και την Κύπρο. Σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα του συνδέσμου Προπονητών Έβρου επί 400 συναδέλφων που παρακολούθησαν τα σεμινάρια, το 35% είχαν δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β΄, το 25% ΟΥΕΦΑ Α΄, το 20% ΟΥΕΦΑ C , το 15% ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο και 5% ΟΥΕΦΑ ΠΡΟ. Στην ερώτηση τι θέμα θα ήθελαν να παρακολουθήσουν σε ένα μελλοντικό σεμινάριο, κατά σειρά αξιολόγησαν:
1: Τακτική - Μεθοδολογία,
2: Αναπτυξιακά τμήματα- Προγραμματισμός και Φιλοσοφία & 3: Σχεδιασμός προπόνησης - Φυσικές ικανότητες.
Παράλληλα με τα σεμινάρια του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου διεξήχθησαν και διεξάγονται σεμινάρια προπονητικής ποδοσφαίρου από ένα μεγάλο αριθμό συνδέσμων από όλη τη χώρα, με άκρως ενδιαφέροντα θέματα και μεγάλη συμμετοχή προπονητών.
 Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιήθηκαν δωρεάν και στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδας μας και οι άνθρωποί της λόγω του κορονοϊού , οι δράσεις αυτές ανέδειξαν πέρα την ανάγκης για περεταίρω αξιοποίησης του Νέων Τεχνολογιών στο χώρο της προπονητικής εκπαίδευσης και πρακτικής και την υψηλή κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη των ανθρώπων του ποδόσφαιρου και του αθλητισμού.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνδέσμους της χώρας και στην ΠΕΠΠ που ενημερώνει καθημερινά και συντονίζει τα σεμινάρια αυτά.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου θα συνεχίσει να στηρίζει εκπαιδευτικά όλους τους συναδέλφους προπονητές μέλη του, έχοντας ως μέλημα την αναβάθμιση του κλάδου και κατ΄ επέκταση του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα .
 Καλή δύναμη σε όλους!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια