Headlines

Comments

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η διοίκηση της ομάδας του Ορφέα Σοφικού  κάνει ένα μίνι απολογισμό για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω πανδημίας…

Μία ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της, η συγκεκριμένη ωστόσο κάπως πρόωρα. Αρχικά με προσωρινή διακοπή λόγω της νικηφόρας μάχης που δόθηκε στις Καστανιές και στη συνέχεια με οριστική διακοπή στο πλαίσιο περιορισμού εξάπλωσης της πανδημίας του κορωναϊού.
Το στολίδι του χωριού, ο Ορφέας, αγωνιζόμενος στην πρώτη κατηγορία του Έβρου τερμάτισε στην 7η θέση πετυχαίνοντας 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες, 6 στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Ευχαριστούμε από καρδιάς ξεχωριστά όλους τους αθλητές που συνεισέφεραν τα μέγιστα στις νίκες και τις χαρές αλλά και που ανέλαβαν τις ευθύνες τους στις ήττες και τις πίκρες, Ευχαριστούμε από καρδιάς τους προπονητές μας, Γιώργο Τουφάκη και Γιώργο Δημητρακάκη για την ανιδιοτελή προσφορά τους,
 Ευχαριστούμε από καρδιάς τους δύο εναπομείναντες παίκτες εντός χωριού και συνάμα αρχηγούς, Θέμη Μπαλλάκη και Παύλο Σταματόπουλο για την απόλυτη αφοσίωσή τους στην ομάδα, Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο του συλλόγου, Σταύρο Δημητρακάκη όπου μαζί με το υπόλοιπο ΔΣ αποτελούμενο από τους Σταύρο Κανλάκη, Χρήστο Ουζουνάκη, Δημήτρη Λαμπρινάκη και Παναγιώτη Φυδανάκη στάθηκαν για άλλη μία χρονιά αντάξιοι των περιστάσεων της συνολικής διαχείρισης του σωματείου, Ευχαριστούμε από καρδιάς τους δύο πιστούς φιλάθλους της ομάδας, Σταύρο Καργάκη και Κωνσταντίνο Σωτηράκη, που αν και αρκετά μακρυά βρίσκονται κάθε σεζόν πολύ κοντά στην προσπάθεια του Ορφέα και τέλος Ευχαριστούμε εκ βαθέων όλους τους χορηγούς μας αλλά κι όλους εσάς που μας στηρίξατε με την προσέλευσή σας στο γήπεδο.
Καλωσορίζουμε και συγχαίρουμε για την άνοδο στην Α' Έβρου τις πρωταθλήτριες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, την ομάδα του Άβαντος και του Ασπρονερίου.
Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς θα ξεκινήσει με την αβεβαιότητα δεδομένη κυρίως λόγω τον συνθηκών που επικρατούν σχετικά με τον ιό αλλά και λόγω των σκέψεων για δύο ομίλους στην Α' κατηγορία με την αρμόδια αρχή να έρχεται σε θέση να αποφασίσει και να ενημερώσει τα σωματεία άμεσα.
Σχετικά με το μεγάλο μας ραντεβού, όπου φέτος είναι προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου, αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή εκδηλώσεων για το αν θα πραγματοποιηθεί.
Κλείνοντας, αποστέλλουμε θερμά συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια ΑΕ Διδυμοτείχου, τόσο για την άξια κατάκτηση του τίτλου καθώς ήταν η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα με συνέχεια όπως αποδείχθηκε και χωρίς βαθμολογικά στραβοπατήματα όσο και για την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες μετά από δύο σεζόν κάνοντας υπερήφανο όλο το βόρειο Έβρο. Χρέος όλης της περιοχής αλλά κυρίως της πόλης να στηρίξουν (όπως έκαναν πάντα) τη νέα αυτή προσπάθεια του συλλόγου.
**(ένα βίντεο με την περίληψη των γκολ της χρονιάς, εκφράζοντας ένα τεράστιο Ευχαριστώ στον Δημήτρη Μηλίκα και το Ράδιο Έβρος αλλά και φυσικά στο www.tvthrakiotis.gr για τις τόσες ώρες που αφιέρωσαν στο γήπεδο του χωριού μας προκειμένου να καλύψουν αρκετές αναμετρήσεις της ομάδας μας)**

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by