Ε.Ο.ΠΕ: Προγραμματισμός Αδειών Εισόδου σε σχολικές μονάδες

                             Προγραμματισμός Αδειών Εισόδου σε σχολικές μονάδες
Στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της γνωριμίας των μαθητών/τριών με το άθλημα της πετοσφαίρισης, η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώνει ότι τα ενδιαφερόμενα σωματεία, αναγνωρισμένα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), που επιθυμούν άδεια εισόδου (α) επιλεγμένων καθηγητών/τριών Φυσικής Αγωγής, (β) προπονητών/τριών και (γ) διακεκριμένων αθλητών/τριών, για το σχολικό έτος 2020-2021, δύνανται να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση:
https://docs.google.com/…/1o-9lIDX_fyqLAZ8A5MZtVV…/viewform…
Τα αιτήματα που θα κατατίθενται πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας δεν θα εξετάζονται και επιπλέον μεμονωμένα αιτήματα σωματείων, ομίλων, αθλητών/τριών και προπονητών/τριών δεν θα γίνονται δεκτά από το Υπουργείο Παιδείας.
Επισημαίνεται ότι οι άδειες εισόδου θα εγκρίνονται εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα υλοποιούνται μετά από συνεννόηση με τον/τη Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας και με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.
2. Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων/δραστηριοτήτων θα παρίσταται υποχρεωτικά εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής ορισμένος/η από τον/τη Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας.
3. Σε περίπτωση συμμετοχής των μαθητών/τριών σε αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες απαιτείται:
α. έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ( Α.Δ.Υ.Μ. )
β. ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους με την οποία θα επιτρέπουν την συμμετοχή τους σε αυτές.
4. Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων δεν επιτρέπεται η προώθηση/διανομή διαφημιστικού υλικού καθώς και η λήψη στιγμιότυπων (βιντεοσκόπηση -φωτογράφιση).
Main Ad

Κοινή χρήση:  

Σχόλια