Έκλεισε χθες και τυπικά η ποδοσφαιρική σεζόν για τον Ακρίτα Ορμενίου που τήρησε την παράδοση
Σε εξαιρετικό κλίμα, σαν πραγματική οικογένεια, ο Άκρίτας Ορμενίου γευμάτισε το μεσημέρι με πρωτοβουλία της Διοίκησης , η οποία τήρησε την παράδοση να κάνει το τραπέζι σε όλη την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

"Έκλεισε χθες και τυπικά η ποδοσφαιρική σεζόν με την καθιερωμένη μάζωξη στο γήπεδο μας όπου παίχτηκε ''μπαλίτσα'' εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη καθώς τα βασικά ζητούμενα: καλό ποδόσφαιρο, εξέλιξη ποδοσφαιριστών, συμμετοχή στις προπονήσεις, αποτελέσματα ήταν όλα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ίσως θα μπορούσαμε βάσει του ποδοσφαίρου που αποδώσαμε να έχουμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς αλλά δεν ήταν αυτή η προτεραιότητα της χρονιάς που μας πέρασε.


Μια χρονιά που έκλεισε απότομα ενώ έτσι περίεργα έρχεται και η νέα με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί καθώς πάμε σε ΄΄θολά'' νερά προς το παρών και ως προς τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και όσον αφορά το σκέλος των χοροεσπερίδων του καλοκαιριού που αποτελούν ένα σημαντικό έσοδο για όλες τις ομάδες.

Εμείς κινούμαστε για να παρουσιάσουμε σε κάθε περίπτωση μια καλύτερη ομάδα, και θα ενημερώνουμε τους φίλους του Ακρίτα για όλες τις εξελίξεις. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους μας που μας ακολουθούσαν παντού όπως και όλους του χορηγούς της ομάδας. Καλό καλοκαίρι σε όλους, πρώτα η υγεία και τα υπόλοιπα έρχονται..."

Main Ad
Κοινή χρήση:  

Σχόλια