ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ


Σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται ο  ΈΒΡΟΣ Σουφλίου  μετά την αδυναμία να βγάλει νέο συμβούλιο στις γενικές συνελεύσεις που προηγήθηκαν, καθώς δεν βρέθηκαν τα άτομα που θα τρέξουν διοικητικά την ομάδα .

Η ανάρτηση του υπεύθυνου των ακαδημιών  Panagiwtis Vranis
"Ήταν φθινόπωρο του 2017. Τότε για μένα ξεκίνησε ένα όμορφο ταξίδι. Ένα ταξίδι που έφτασε στο τέλος του και θα έχω να θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.
Που μου δίδαξε τόσα. Νοιώθω πολύ τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με έναν αθλητικό σύλλογο και συγκεκριμένα με τις "Ακαδημίες" του ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.
 Η ευθύνη τόσο μεγάλη όμως δε δίστασα ούτε λεπτό να προσφέρω και εγώ με τη δική μου θέση όλα αυτά που χρειάζεται ένας τέτοιος σύλλογος για να λειτουργήσει και πιστεύω πως έως ένα βαθμό τα πήγαμε καλά. Σ'αυτό το ταξίδι δεν ήμουν μόνος: ήταν ένα παρεάκι απο φίλους που όλοι μαζί κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να φέρουμε εις πέρας κάθε δυσκολία που βρέθηκε μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά και φυσικά τους γονείς που μας τα εμπιστεύτηκαν αυτά τα τρία χρόνια. Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Ακαδημίας ξεκινώντας από το Γιώργο Πετκίδη τον Θεόφιλο Ούτσιο τον Στάθη Μιχαηλίδη τον Νίκο Νταβρανίκα τον Σωτήρη Δαλατσούδη την Αναστασία Παϊταρίδου και τη Στέλλα Μανιάκα τη Νίκη και τον Θανάση Γκουλιαμτζή. Θερμά ευχαριστώ στους φίλους και Επαγγελματίες που μας στήριξαν σε όλο αυτό.
Οι Ακαδημίες είναι το Μέλλον κάθε συλλόγου, είναι εκεί που παράγουμε το ΗΘΟΣ.....Ευχαριστώ"
Κοινή χρήση:  

Σχόλια