Headlines

Comments

Τίτλοι τέλους στην συνεργασία Σκίνδρη με Χατζηγιάννογλου


Αιφνιδιαστική παραίτηση πριν λίγο στο Δήμο Διδυμοτείχου από τον επικεφαλής της παράταξης "Νέο Ξεκίνημα" κ. Σκίνδρη Θεόδωρο όσον αφορά όλες γενικά τις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί μέχρι σήμερα από τον Δήμαρχο κ.Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου καθώς  ήταν Επόπτης Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου όπως επίσης και Πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής για τα αδέσποτα συντροφιάς.
Πριν από λίγο μας δήλωσε τηλεφωνικά.
Μπροστά στην Αλήθεια στο συμφέρον των πολιτών στην σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων και στην προστασία των οικογενειών τους δεν υπάρχουν θέσεις και καρέκλες.
Μετά από δέκα μήνες διαπιστώνω ότι κάποιοι κύριοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου. Δεν τολμούν να πάρουν σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις με σκοπό την σωστή και οργανωμένη ανάπτυξη του τόπου μας που τόσο έχει ανάγκη.
Παραμένουν θεατές και όμηροι παλιών αποτυχημένων τραγικών καταστάσεων στοιχειωμένο λύσεων που το αποτέλεσμα είναι μηδενικό.
Κάποιοι ξεχασμένοι σε κάποιες καρέκλες έχουν λησμονήσει  τι θα πει εργασία ασφάλεια και το πιο σημαντικό τον παράγοντα που λέγεται άνθρωπος. Ξέχασαν αυτά κάποιοι που έλεγαν πριν ένα χρόνο και γέμιζαν τον τόπο και τον πολίτη με ελπίδες για κάτι ουσιαστικό.
Σήμερα ίσως κάποιοι άλλοι αν είχαν τόλμη και δύναμη έπρεπε να είχαν παραιτηθεί και όχι εγώ.
Κάποιοι άλλοι έπρεπε να είναι μπροστά στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων κάποιοι που τους αντικρίζουν καθημερινά.
Όμως η καρέκλα βαριά και η τόλμη αυτή δεν υπάρχει. Στους δέκα μήνες αυτούς προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όποιο τομέα είχα υπό την αρμοδιότητα μου και αυτό θα κριθεί από τους πολίτες και μόνο.
Κάποιοι παρότι έβαζαν αγκάθια και εμπόδια στο έργο μου δεν τα κατάφεραν, θα συνεχίσω τον καθημερινό μου αγώνα και την πάλη μου για να μαθαίνουν οι πολίτες αλήθειες και μόνο.
Χωρίς δισταγμό χωρίς παιχνίδια κάτω από το τραπέζι χωρίς κοινά μυστικά.
Ένα μεγάλο κρίμα είναι στο μυαλό μου και στην σκέψη μου το γιατί κάποιοι δεν αγαπούν όσο πρέπει τον τόπο τους .
Θέλω μέχρι τώρα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ.Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου για την συνεργασία και σαν μεγαλύτερος να του πω με όλο τον σεβασμό να τολμά να πορεύεται με γνώμονα τις δικές του σκέψεις και να προσέχει διότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα.
Να ευχαριστήσω την άριστη συνεργάτιδα Αντιδήμαρχο κ. Στέλλα Ζυγογιάννη γιατί πραγματικά έχουμε κάτι κοινό την τόλμη και την δυνατή ψυχή.
Και όλες και όλους όπου συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους του Δήμου με πρωτεργάτη τον κ. Παναγιώτη Τσαλαμάγκα.
Ο αγώνας μου συνεχίζεται όσο και αν είναι δύσκολος και ανηφορικός όσα εμπόδια και αν έχει, διότι πάντα έμαθα από μικρός να παλεύω έστω και αν απέναντι υπάρχουν λιοντάρια χωρίς όμως ψυχή και με την ταμπέλα που γράφει Αρπακτικά του πολιτικού συστήματος και μόνο.
Ευχαριστώ.
Σκίνδρης Θεόδωρος
Επικεφαλής παράταξης
 "Νέο Ξεκίνημα". Main Ad

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by