Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Αλεξανδρούπολης από την Ένωση Αλεξανδρούπολης


Η ανακοίνωση:
"Με αφορμή το τέλος της σεζόν και την πετυχημένη πορεία της ομάδας μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες ιδιαιτέρως στο Δήμο Αλεξανδρούπολης για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα, αφού από την πρώτη μέρα της περιόδου στάθηκε δίπλα μας.
Η συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού καθ’ όλη την ποδοσφαιρική χρονιά μόνο άψογη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς σε όποιο πρόβλημα ή προβληματισμό προέκυπτε, ήταν παρών, ώστε να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν αμεσότερα. Αξίζει να αναφερθούμε σε δημοσιεύματα που αφορούν στο γήπεδο ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, και για τα οποία, από τη μεριά της η F.C. Αλεξανδρούπολης αποστασιοποιείται από την απόδοση ευθυνών για παραμέληση του χώρου στη λίγων μηνών δημαρχία του κ. Ζαμπούκη. Ναι μεν, τα προβλήματα και οι φθορές στο γήπεδο είναι εμφανή, ωστόσο αυτό, κατά τη δική μας εκτίμηση, οφείλεται σε αδιαφορία ετών.
Κλείνοντας, ευχαριστούμε επιπλέον το Δήμο Αλεξανδρούπολης για την οικονομική χορηγία του προς το Σωματείο μας, με τη δέσμευση να ανταποδώσουμε στο έπακρο με σκληρή δουλειά όλων των στελεχών της ομάδας. Απώτερος σκοπός παραμένει για όλους, να δούμε ομάδα της Αλεξανδρούπολης στη Β’ εθνική μετά από πολλά χρόνια".



Κοινή χρήση:  

Σχόλια