ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2020-21



Δεν αλλάζει ο χάρτης της ΕΠΣ Έβρου για την σεζόν 2020-21 ,παραμένει ως έχει ,ένας όμιλος στην Ά Έβρου και δύο όμιλοι στην Β κατηγορία Νότιος και Βόρειος Όμιλος .
Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΣ Έβρου όπως κάθε χρόνο πραγματοποιεί την καθιερωμένη  συνάντηση με όλα τα σωματεία της  δύναμής της.
Έτσι και φέτος στις 22 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ,  στην Δημοτική αίθουσα του Σουφλίου παρουσίασε  προτάσεις , άκουσε και αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των σωματείων .
Η κεντρική ιδέα ήταν να ικανοποιηθεί το αίτημα πολλών ομάδων που ζητούσαν ένα πρωτάθλημα με λιγότερα έξοδα για αυτές.
Η  διοίκηση έκανε την προσπάθειά της παρουσίασε μια πρόταση ,(που κατά την γνώμη μας ήταν προς την σωστή κατεύθυνση),
για μία μόνο κατηγορία χωρισμένη σε 4 Ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, (οι  ομάδες που  θα διαμόρφωναν  τους ομίλους 1-2 θα γίνονταν  με κλήρωση, επίσης κάθε όμιλος θα είχε δυο ομάδες από την Α κατηγορία)  και στη συνέχεια διαδικασία πλέι οφ
Όμως όπως μάθαμε  στην συνεδρίαση της διοίκησης που πραγματοποιήθηκε  την  Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, η απόφαση που πάρθηκε ,μιας και  δεν έτυχε καθολικής αποδοχής η παραπάνω πρόταση  από τα σωματεία , αποφάσισε να παραμείνει ένας όμιλος στην Ά κατηγορία και δυο στην Β κατηγορία.

Με δελτίο Τύπου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου θα ενημερώσει τα σωματεία και τους φιλάθλους για τις αποφάσεις που έλαβε , όσον αφορά τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α και Β ερασιτεχνικής κατηγορίας στο νομό Έβρου.



Main Ad


Κοινή χρήση:  

Σχόλια