Headlines

Comments

ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΥΡΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Με τον καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή Μαυράκη Χρήστο  ,που επανέφερε πανηγυρικά  την ομάδα  στη Γ εθνική κατηγορία , συνεχίζει  η ΑΕΔ .
Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών της Α' ΕΠΣ Έβρου  έδειξαν ότι έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Χρήστου Μαυράκη και έτσι αποφάσισαν να εμπιστευτούν και να πορευτούν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.Μάλιστα η διοίκηση γνωστοποίησε ότι στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την στελέχωση του προπονητικού τιμ. 

Η ανακοίνωση του σωματείου: 
Η Α.Ε.Διδυμοτείχου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Κο Χρήστο Μαυρακη.
Ο καταξιωμένος κόουτς με μεγάλη προπονητική εμπειρία, συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά (6η συνολικά) στο τιμόνι της ομάδας και θα την οδηγήσει στο δύσκολο ταξίδι της Γ εθνικής κατηγορίας.
Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του.
Στον κ. Μαυρακη ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του και καλή αγωνιστική χρονιά.
Υγ) Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την στελέχωση του προπονητικού τιμ.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by