Headlines

Comments

ΣΑΚΗΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΣΠΡΟΕΡΙΟΥ


Αγωνίστηκε στον Ορφέα Σοφικού  (Α Έβρου) για 6 μήνες πέτυχε 7 τέρματα , τον Ιανουάριο 2020 επέστρεψε στον Ατρόμητο Ασπρονερίου , βοήθησε την ομάδα ώστε να επανέλθει  στην Ά Έβρου.
 Στην μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του Ατρόμητου Ασπρονερίου πιστεύει ο 26χρονος Σάκης Κυρούδης και έκλεισε τα αυτιά του σε προτάσεις άλλων ομάδων , δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα και την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:
 "O ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ όταν άρχισε το σχεδιασμό της νέας χρονιάς,πρώτο μέλημα του σχεδιασμού αυτού ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με όλο το περσινό δυνατο ρόστερ του που τον έκανε πρωταθλητή και αητητο(ιδιαίτερα το βασικό κορμό)και η ανανέωση της συνεργασίας με τους γέννημα θρέμμα παικτες της ομαδας.Αφου είχαν συμφωνήσει όλοι,και οι γέννημα θρέμμα παικτες της ομαδας (Φωτσιτζουδης,Παρασχουδης Γ,Παρασχουδης Β,Κυριακουδης)είχε μείνει ένας ακόμα…Ο ΣΑΚΗΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ! Ο Σακης δεν θα μπορούσε να λείπει απ αυτή την συσπείρωση όλου του ρόστερ και του ντόπιου στοιχείου της ομαδας στην προσπάθεια που θα κάνει ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ στο πρωτάθλημα και παρόλο που είχε προτάσεις από πολλες ομαδες δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην ομάδα μας!
Ο 26χρονος επιθετικός και ενας από τους καλυτερους επιθετικους της κατηγοριας ,μετά απο προσωπική επιλογή του προπονητή μας επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του τον Ιανουάριο,ύστερα από διάλειμμα 6μηνών (Ορφεας Σοφικού 7 γκολ )και αμεσως αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι αυτής τόσο με τα γκολ του και τις ασίστ του οσο και με την εν γενη απόδοση του.
 Τον ευχόμαστε να έχει και πάλι μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές, χωρίς τραυματισμούς με υγεία πάνω από όλα!"

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by