Ένας σουπερ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στα σαλόνια της Α Έβρου θα αγωνίζεται για λογαριασμό του Ασπρονερίου , ο λόγος για τον Πασχάλη Μήνη που ήταν επιθυμία του προπονητή της (Γιώργος Παναγιωτόπουλος) ομάδας  και η διοίκηση με συντονισμένες ενέργειες  ολοκλήρωσε την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση:
ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ με το καλημέρα !!Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ σήμερα είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινωσει ότι ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομαδας μας για τη νέα χρονια με την απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Έβρου αυτήν την στιγμή,του 19χρονου μεσοεπιθετικού ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΙΝΗ!!
Ο Πασχαλης που αποτέλεσε προσωπική επιλογη και επιθυμία του προπονητή μας είναι ο πρωτος ποδοσφαιριστής που αποκτά ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ για την νέα ποδοσφαιρική χρονια δείχνοντας με το καλημέρα με την πραγματοποίηση αυτής της σπουδαιας μεταγραφής(συνδυασμός ηλικίας,αξίας,χαρακτήρα παίκτη)ότι θελει και θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστησει στο πρωτάθλημα.
Ξεκινησε από τος ακαδημίες της ΑΕΔ όπου και ξεχώρισε κατευθείαν και στη συνέχεια παρόλο το νεαρό της ηλικίας του αποτελεσε το «10»της ανδρικής ομαδας της ΑΕΔ όπου και εντυπωσίασε με την απόδοση του.Στη συνέχεια λόγω σπουδών αναγκάστηκε να παει στην Κομοτηνή όπου τελευταία μέρα των μεταγραφών λόγω προβλημάτων με το δελτίο του χάλασε η μεταγραφη του στην ιστορική ομάδα της πολης,και έπαιξε έτσι στην Δόξα Ελληνοχωριου με την οποια αναδείχθηκε παρόλο που απέμειναν 5 αγωνιστικές πρωτος σκορερ της κατηγορίας με 19 γκολ!
Ετσι αν και δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ από πολλες κορυφαίες ομαδες της Κομοτηνής και του Έβρου,αποφάσισε τελικά να έρθει στην ομάδα μας!
Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του πάνω από όλα και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους μεγαλους στόχους της!Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21