ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ



Προσωπική επιλογή η μεταγραφή του έμπειρου ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Πεχλιβανίδη  ,του προπονητή της ομάδας Γιώργου Παναγιωτόπουλου, καθώς η διοίκηση συνεχίζει την ενδυνάμωση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ώστε στο απαιτητικό και δύσκολο  πρωτάθλημα της Α Έβρου 2020-21 να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.


Η Ανακοίνωση :
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την απόκτηση του 28χρόνου χαφ-εξτρέμ ΘΟΔΩΡΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ!!Συνεχιζουμε το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομαδας μας,στην προσπαθεία ενδυνάμωσης του ρόστερ μας,ώστε να μπορεσουμε να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους μας φετος ,με μια ακόμη σημαντική μεταγραφη παίκτη-προσωπική επιλογή του προπονητή μας!
Προηγούμενες ομαδες του Θοδωρη ήταν το Αλεξ,η Νιψα,ο Εθνικός Αλεξπολης (Δ εθνική σημερινή Γ),ο Εθνικός Αλεξπολης (Α τοπικό)η Μαιστρος,Φερρες,ο Πανθρακικος και η Ένωση Ανθειας Αριστεινου όπου έκανε καταπληκτική χρόνια με τις εμφανισεις του το 2018-2019 και συνέβαλε στην μετέπειτα άνοδο της Ένωσης στη Γ εθνική !
Εκει,αφού ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με την Ένωση στην Γ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έφυγε και ξαναπαιξε α’ τοπικό όπου κ πάλι ξεχώρισε!
Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές και να βοηθησει την ομάδα μας να πετύχει τους μεγαλους στοχους που έχει!
Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21
Κοινή χρήση:  

Σχόλια