Ακόμη δύο σημαντικές ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου



Ακόμη δύο σημαντικές ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Ο λόγος για τον έμπειρο τερματοφύλακα Κυπαρισσούδη Δημήτρη και το πολυεργαλείο της ομάδας Πουρζιτίδη Κώστα.

Η ανακοίνωση :

"Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ συνεχίζοντας το σχεδιασμό της καινούριας ποδοσφαιρικής χρονιάς και πρώτα τις επαφές με τους παίκτες του περσινού ρόστερ και του βασικού κορμού ,είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 30χρόνο αριστερό μπακ-χάφ-εξτρέμ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΡΖΙΤΙΔΗ και τον 34χρονο τερματοφύλακα ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥΔΗ!!Δυο παιδιά χρυσάφι στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους ξέχωρα από τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.
Ο Κώστας βασικό εργαλείο του προπονητή και ο Δημήτρης με την εμπειρία του όποτε του ζητήθηκε στάθηκε αξιοπρεπώς και με το παραπάνω.
Είναι  άκρως απαραίτητοι και συμφώνησαν κατευθείαν να βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο στόχο που έχουμε βάλει φέτος ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΜΕ στο α’ τοπικό σε όποια μορφή και αν έχει αυτό!
Τους ευχόμαστε να έχουν μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς!
Ατρόμητος Ασπρονερίου 2020-21".




Main Ad


Κοινή χρήση:  

Σχόλια