Οι προσθήκες  συνεχίζονται για τον ΑΟ Νεοχωρίου καθώς προετοιμάζεται για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21 , ανακοίνωσε την επιστροφή  του Χρήστου Λυμπερίδη στην ομάδα, ένας παίκτης που στο παρελθόν 2017-18  ήταν εκ των βασικών συντελεστών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β Έβρου Βόρειο  όμιλο και άνοδο στην Ά Έβρου.
Λόγω σπουδών αποχώρησε από την ομάδα  και αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Π.Σ.Α.) με τις ομάδες του Απόλλων Δοκιμίου και του Κεραυνού Ποταμούλας.


   Η ανακοίνωση του σωματείου:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη προσθήκη στο Ρόστερ της ομάδα μας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2020-21. Πρόκειται για την επιστροφή του Χρήστου Λυμπερίδη στην ομάδα μας. Ο Χρήστος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδος και την περίοδο 2017-2018 ήρθε στην ομάδα μας και είναι ένας εκ των βασικών συντελεστών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν εκείνης. Λόγω σπουδών αποχώρησε από την ομάδα μας και αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Π.Σ.Α.) με τις ομάδες του Απόλλων Δοκιμίου και του Κεραυνού Ποταμούλας. Τη φετινή σεζόν ο δικός μας Χρήστος Λυμπερίδης μαζί με την στρατιωτική του θητεία θα φορέσει ξανά τα χρώματα της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες!