Αυξημένα είναι τα επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα κορονοιού -Το Σαββατοκύριακο (15 και 16 Αυγούστου) σημειώθηκαν πέντε νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Αυξημένα είναι τα επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα κορονοιού στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Το Σαββατοκύριακο (15 και 16 Αυγούστου) σημειώθηκαν πέντε νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, ενώ δόθηκε ακόμη ένα εξιτήριο.
Εισαγωγή στο Νοσοκομείο έκανε ένας Τούρκος 47 χρόνων από το ΚΥΤ Ορεστιάδας, ένας 17χρονος Αφγανός από το ΚΥΤ Δράμας, ένας 67χρονος και μια 73χρονη από την Αλεξανδρούπολη και ένας 24χρονος από την Δράμα.
Εξιτήριο δόθηκε σε μια 20χρονη από την Αθήνα η οποία έκανε διακοπές στη Σαμοθράκη και στις 5 Αυγούστου εισήχθη με covid-19 στο Νοσοκομείο Αναφοράς.
Σήμερα οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι 19. Από αυτούς οι 3 είναι στην ΜΕΘ, 12 στην μονάδα covid-19 και 4 στην Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων. 
Εντωμεταξύ, σε καραντίνα μέχρι τις 31 Αυγούστου έχει τεθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης για αιτούντες άσυλο στο Φυλάκιο Έβρου μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του κορονοιού σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας στους διαμένοντες και στους εργαζομένους σε όλες τις δομές της χώρας.
(ΕΡΤ Ορεστιάδας)


Κοινή χρήση:  

Σχόλια