Αρχίζει σήμερα και επίσημα ο ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2020-21

Η ανακοίνωση  του σωματείου:
Αρχίζει σήμερα και επίσημα για την ομάδα μας η νέα αγωνιστική περίοδος 2020-21, με την απογευματινή προπόνηση στις 18:30 στο γήπεδο Καστανεών να σημάνει και την έναρξη της προετοιμασίας μας, υπό τις οδηγίες του κ. Γιώργου Ναλμπάντη για 2ή σεζόν στον πάγκο του Άρδα. Απουσίες αναμένονται απο την "επίσημη" πρώτη, μιας και 3+1 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι ακόμα στην σχολή αστυφυλάκων, παρακολουθώντας την εκπαίδευση τους και ο "φοιτητής" μας, Κώστας Ζωγράφου που δεν έχει επιστρέψει ακόμα απο τις διακοπές του.
Επίσης, σε σχέση με το περσινό ρόστερ θα λείπουν οι επιθετικοί Αποστόλης Σαραντίδης (μεταγραφή στην Α.Ε. Διδυμοτείχου), Σταύρος Τσιρούδης (δοκιμάζεται απο τον Π.Ο. Ατσαλένιο στο Ηράκλειο Κρήτης), και ο μεσοεπιθετικός Τάσος Αλμπανίδης, καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές του κι επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του. Το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μέχρι στιγμής, ο Διαμαντής Τσακίρης θα δώσει κανονικά το παρόν στην "πρώτη" του Άρδα. Ευχόμαστε για άλλη μια φορά καλό κουράγιο σε όλα τα σωματεία, καλή δύναμη στους παράγοντες και τους προπονητές αυτών, στην ΕΠΣ Έβρου και στους διαιτητές καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που συντελούν...και φυσικά υγεία, υγεία και πάλι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές.
Η χαρά της συμμετοχής να επισκιάζει κάθε σκοπιμότητα και η αγάπη για το άθλημα να δίνει την ώθηση για την κάθε επόμενη φορά!

 Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
مشاركة:  

تعليقات