Ο ΓΑΛΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ

Οι συστάσεις για την αξία του Κώστα Γαλλή περιττές αφού πρόκειται για τον βασικό τερματοφύλακα του Ορέστη Ορεστιάδας για 4 χρόνια!!

Η ανακοίνωση :
ΒΡΑΔΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ💣!!!Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΛΗ!!Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τα δεδομένα του πρωταθλήματος!
Συνεχίζουμε το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας αποκτώντας έμπειρους και νεαρούς ποιοτικούς παίκτες ,που σε συνδυασμό με τους παίκτες του βασικού κορμού της περσινής ομάδας,να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ενα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο για να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει!
Ο Κώστας παρόλο που αποτέλεσε <<Μήλον της Έριδος >>για πολλές ομάδες πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασαν οι ιθύνοντες της ομάδας.
Οι συστάσεις για την αξία του περιττές αφού πρόκειται για έναν παίκτη που αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα του Ορέστη για 4 χρόνια και είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις προηγούμενες ομάδες που έπαιξε εκτός Νομού!
Οι προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Λαρισαϊκός,Αργοναυτες,Ηρακλής Κατ,ΑΕ Λήμνου και ΟρεστηςΟρ..
Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς!
Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21



Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια