ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ - ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις από την διοίκηση του Ατρόμητου που δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι θα είναι η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει  στην Ά Έβρου.
Οι συστάσεις είναι περιττές για των πρώην στυλοβάτη και αρχηγό του Ορέστη Ορεστιάδας Πετρόπουλο Χρήστο ,από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ατρόμητου Ασπρονερίου. 

Η ανακοίνωση:
ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ💣!!!
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 31χρονου αμυντικού ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ !!Οι συστάσεις είναι περιττές για των πρώην στυλοβάτη και αρχηγό του Ορέστη Ορεστιάδας!
Αποτελούσε βασικό κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας για την ενδυνάμωση του ρόστερ μας για την νέα χρονιά ,για να προσπαθήσουμε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους μεγάλους μας στόχους φέτος!
Η εμπειρία του πολύτιμη και χρήσιμη και για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας και για την ομάδα όλη φυσικά!
Ο Χρήστος εκτός από την τελευταία 6ετια που έπαιζε στον Ορέστη έχει παίξει ακόμα σε Διδυμότειχο, Ρίζια, Ορεστη ενώ έχει ξαναπαίξει και στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ για 1,5 χρόνο πιο παλιά !
Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με χωρίς τραυματισμούς. Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.