ΠΑΙΚΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΠΑΕ ΡΙΖΙΩΝ !!

Ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική στο παρελθόν με τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου  ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ριζίων. Πρόκειται για τον 25χρονο Θεόδωρο Πολύζο με πολλές παραστάσεις από ομάδες ανώτερων κατηγοριών.  Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες Ντίνου Κούη, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Β' Εθνική κατηγορία με τον Εθνικό Γαζώρου, Π.Α.Ο.Κουφαλίων Α τοπικό, Φοίνικα Πολίχνης Α1, Κιλκισιακό Γ' Εθνική, Ιάσον Αυγής Α τοπικό, Καμπανιακό Α1.
Βρίσκεται στην περιοχή μας για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και θα βοηθήσει την ΠΑΕ Ριζίων , για όσο καιρό θα βρίσκεται στον Έβρο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
Η τρίτη μεταγραφή για την ομάδα μας είναι γεγονός!!! Η Π.Α.Ε.Ριζίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση από τον Φοίνικα Πολίχνης, του ποδοσφαιριστή: Θεόδωρου Πολύζου!!! Ο Θοδωρής είναι 25 ετών, έχει καταγωγή από τις Σέρρες αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη!!! 
Βρίσκεται στην περιοχή μας για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και θα βοηθήσει τη ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της, για όσο καιρό θα βρίσκεται στον Έβρο!!! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει υψηλές παραστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί και σε επαγγελματικές κατηγορίες!!!!
Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες Ντίνου Κούη, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Β' Εθνική κατηγορία με τον Εθνικό Γαζώρου, Π.Α.Ο.Κουφαλίων Α τοπικό, Φοίνικα Πολίχνης Α1, Κιλκισιακό Γ' Εθνική, Ιάσον Αυγής Α τοπικό, Καμπανιακό Α1!!!!
Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!!
Θοδωρή καλώς ήρθες στην οικογένεια της Π.Α.Ε.Ριζίων!!!Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια