ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ" ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ζητά από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να αποκαλύψουν τους ενόχους. 
Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης "ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ" Σκίνδρης Θεόδωρος δέχθηκε  , όπως καταγγέλει, απειλητικό τηλεφώνημα που έχει καταγραφεί , με απειλές κατά της ζωής του. 
Ο ίδιος ο Σκίνδρης Θεόδωρος το συσχετίζει με την παρέμβασή και τις καταγγελίες όσον αφορά την ΔΕΥΑΔ . 
Έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία και η υπόθεση θα ακολουθήσει την δικαστική οδό.


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 
Μετά από άμεση καταγγελία μου στο Α.Τ.Διδυμοτειχου .
Και ενημέρωσα τον κ.Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων κ.Τοκαμάνη και κ.Δημητρίου για τηλεφώνημα που δέχθηκα και έχει καταγραφεί για το σχεδιασμό κάποιων κυρίων με ονοματεπώνυμα που τα κατέθεσα σε όλους τους πιο πάνω αναφερόμενους για να μου προσφέρουν χρηματικό ποσό ώστε να κάνω πίσω από τις καταγγελίες μου όσο αφορά την ΔΕΥΑΔ η σε περίπτωση που δεν δεχθώ να απειλείται η ζωή μου με τρόπο που έχει αναφερθεί. Συνδημότισες και Συνδημότες για άλλη μια φορά οι μάσκες έπεσαν με ότι χειρότερο τρόπο για αυτό τον ιστορικό τόπο.
Η Αλήθεια των αποκαλύψεων με στοιχεία και έγγραφα έδωσαν σε κάποιους να καταλάβουν ότι επιτέλους το κουβάρι των κοινών μυστικών κόπηκε.
Οτι επιτέλους οι σπασμωδικές τρομαγμένες κινήσεις εκφοβισμού προς το πρόσωπο μου και προς την οικογένεια μου απέτυχαν παταγωδώς.
Οτι κάποιος σέβεται επιτέλους τους Δημότες ότι τιμάει την εργασία του και παρότι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες δεν σκύβει το κεφάλι ούτε απλώνει το χέρι θεωρώντας ότι θα μου κλείσουν το στόμα.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το Α.Τ Διδυμοτείχου όπως επίσης τον κ.Τοκαμάνη και κ.Δημητρίου για την συνεχή θετική τους στήριξη σε αυτό το θέμα που κάποιοι συζητούσαν δύο τρόπους για να βγω από την μέση της υπόθεσης ΔΕΥΑΔ. 
Θέλω να ευχαριστήσω όσες φορές ενόχλησα από χθες αργά το βράδυ το δικηγόρο μου κ.Πέτρο Γεωργίου για την άμεση στήριξη του
Και περήφανος δηλώνω ότι δεν πρόκειται να σταματήσω το δίκαιο δύσκολο αλλά αληθινό αγώνα μου για την κατάρρευση ενός ψεύτικου οικοδομήματος που είχαν χτίσει με κοινά μυστικά μη γνωρίζοντας οι πολίτες.

Είμαι περήφανος που μάχονται για όλες και όλους τους πολίτες και ότι και να μου συμβεί να έχετε μέσα στην καρδιά σας.
Φτωχός αλλά τίμιος.
Αγωνιστής για να δει αυτό τον τόπο καθαρό από όλες τις απόψεις και με έργα για να πάει μπροστά.
Περιμένω και επίσημα τον κ.Δήμαρχο να καταδικάσει το γεγονός το οποίο επίσημα γνωρίζει για τέτοιες εγκληματικές πράξεις δημόσια πλέον και το οποίο δεν τιμά τον Δήμο του. 

Σκίνδρης Θεόδωρος 
Επικεφαλής Παράταξης "Νέο Ξεκίνημα".
مشاركة:  

تعليقات