Επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Πέμπτης στον Πύργο, μετά το τέλος του παιχνιδιού Γουλβς-Ολυμπιακός με ξύλο και μαχαιριές !!!


Μετά το τέλος του Γουλβς-Ολυμπιακός υπήρξε ένταση στον Πύργο, με ομάδα 30 ατόμων να επιτίθεται με μαχαίρια σε πολίτες. 
 Όπως αναφέρει το ilialive.gr, μία ομάδα 30 ατόμων, στην οποία ήταν και νεαροί από άλλες περιοχές του νομού, επιτέθηκαν σε συνομήλικους πολίτες και υπήρξε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου από μαχαιριά. 
 Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν να επέμβουν (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και Τροχαία Πύργου), επιδόθηκαν σε ένα ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης.
 Η σύλληψη ενός εκ των δραστών, αυτού που φέρεται να μαχαίρωσε άτομο στη συμπλοκή, έγινε στην Πλατεία Νικάκη, ενώ για αρκετοί ώρα άλλα άτομα που εμπλέκονταν στα επεισόδια κρύβονταν σε δρόμους κάτω από το λόφο του Επαρχείου με σκοπό να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς. 
 Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου από τις αστυνομικές δυνάμεις και κάποια από αυτά ακινητοποιήθηκαν στη διασταύρωση Λαστείκων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν γίνει οκτώ προσαγωγές ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη συμπλοκή και πέντε συλλήψεις. 
 Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 
Σύλληψη πέντε ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα Συνελήφθησαν, τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, καθώς και της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, πέντε ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου για τα όπλα. 
 Ειδικότερα, οι δράστες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, τα οποία σήμερα τα ξημερώματα επιτέθηκαν για λόγους οπαδικής βίας σε ημεδαπό άνδρα, απειλώντας τον και χτυπώντας τον στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ενώ παράλληλα με την χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισαν στα πλευρά.
 Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον τόπο του περιστατικού και στον ένα συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν δυο μαχαίρια. Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. 

 πηγή: Gazzetta.gr
Κοινή χρήση:  

Σχόλια