Headlines

Comments

Ο ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ


Σπουδαία μεταγραφή  αυτή του Τσακανίκα  Κωνσταντίνου ,προσωπική επιλογή του προπονητή Γιώργου Παναγιωτόπουλου ,παρά το νεαρό της ηλικίας του το βιογραφικό του είναι αρκετά πλούσιο, έχει αγωνιστεί σε έξι ομάδες με γεμάτες χρονιές και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια  του Ατρόμητου ώστε να πετύχει τους υψηλούς στόχους της φετινής σεζόν στην Α Έβρου.

Η ανακοίνωση :
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι σήμερα στην πολύ ευχάριστη πάλι θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 21χρονου πολύ ταλαντούχου επιθετικού ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!
Συνεχίζουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό με την προσθήκη έμπειρων και νεαρών ποιοτικών ποδοσφαιριστών για να ισχυροποιήσουμε το ρόστερ της ομάδας μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους που έχουμε βάλει, με μια ακόμη σημαντική μεταγραφή παίκτη -προσωπική επιλογή του προπονητή μας!
Ο Κωνσταντίνος παρά το νεαρό της ηλικίας του δεν θεωρείται άπειρος γιατί σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα είχε γεμάτες χρονιές και πρωταγωνιστικό ρόλο !
Προηγούμενες ομάδες του ήταν
η ΑΕΚ ΕΒρου, Ποντιακος, Α.Ο.Αρσακειου (Ροδόπη),Ένωση Ανθειας Αριστεινου(α’ τοπικό),F.C Αλεξπολης(Γ Εθν),Ιπποκρατης.
Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με χωρίς τραυματισμούς. Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21



Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by