ΑΓΩΓΗ 200.000 ΕΥΡΩ ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΙΝΔΡΗ


Με νέα αγωγή και με το ποσό των 200.000 (διακοσίων χιλιάδων ευρώ)  διεκδικεί  αποζημίωση  ως χρηματική ικανοποίηση ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης  , από τον επικεφαλής της παράταξης και  δημοτικό σύμβουλο Διδυμοτείχου Σκίνδρη Θεόδωρο, διότι υπέστη ηθική βλάβη κατά την προεκλογική περίοδο. 

Η απάντηση του κ Σκίνδρη
Έκτακτο δελτίο τύπου.
ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ... ΔΑΥΊΔ εναντίον ΓΟΛΙΑΘ.
 Τελικά όσα μαχαιρώματα κάτω από το τραπέζι και αν δεχτώ δεν θα σταματήσω να μάχομαι για την ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ και να έχω ένα σκοπό το τέλος ενός συστήματος που χρόνια έπαιζε με τους πολίτες και με το ιστορικό Διδυμότειχο.
Πολίτες που δεν ήξεραν τι γινόταν σε αυτό τον τόπο και πως αυτός ο τόπος έφτασε σε αυτό το κρίσιμο σημείο σε πολλά καυτά θέματα που θέλουν άμεσες και γρήγορες λύσεις.
Σήμερα λοιπόν πληροφορήθηκα επίσημα ότι η ΑΓΩΓΗ που μου είχε κάνει ο κ.ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ για ότι προεκλογικά όπως ο ίδιος λέει στην αγωγή του ότι τον χαρακτήρισαν πολιτικό νάνο. Πολιτικό Βρυκόλακα , Μαρουλοπαραγωγό από 30.000 χιλιάδες ευρώ που ζητάει στην πρώτη αγωγή του, σήμερα λοιπόν η νέα αγωγή του προς εμένα ζητάει το ΠΟΣΟ των 200.000 (διακοσίων χιλιάδων ευρώ) γιατί υπέστη ηθική βλάβη κατά την προεκλογική περίοδο. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ μου είναι ότι μόνο νεκρός θα σταματήσω να λέω αλήθειες με έγγραφα αποδείξεις γεγονότα.
Τιμή μου που μπροστά στον αγώνα που κάνω ηθικά για τους πολίτες αυτού του τόπου έφτασε στις 200.000 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση. Περήφανος με ψηλά το κεφάλι με τιμή και με αδιάκοπο αγώνα δεν θα μου κλείσουν το στόμα νομίζοντας ότι μου σκορπάνε πανικό.
Πανικό άλλοι έχουν πάθει ,άλλοι κάνουν σπασμωδικές κινήσεις ,άλλοι κάνουν παιχνίδια κάτω από το τραπέζι. Άλλοι διώχνουν τα παιδιά μου από την δουλειά τους ,άλλοι χτυπούν την οικογένεια μου. Τρομαγμένοι μπροστά στην Αλήθεια ,τρομαγμένοι μπροστά στο φως των στοιχείων, έχουν μόνο ένα όπλο το χρήμα . Ευχαριστώ όσες και όσους είναι δίπλα μου όσες και όσους αγαπούν τις Αλήθειες, όσες και όσους βλέπουν αυτό τον αγώνα.
Αγώνας για ένα μεγάλο ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΥΜΟΤΕΙΧΟ.
Σας Ευχαριστώ.

Ειδήσεις από τη Θράκη

ليست هناك تعليقات

يتم التشغيل بواسطة Blogger.