ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ :Ας προασπίσουμε επιμελώς και με ασφάλεια ότι απέμεινε από το κακορίζικο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στο Νομό μας

Σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020  στα πλαίσια του  Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παλαγίας το παιχνίδι Ποντιακός -Ιπποκράτης.
Οι φίλοι  του Ιπποκράτη που ακολούθησαν  την ομάδα τους ,δεν ήταν παραπάνω από 30, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στριμώχτηκαν σε λίγα τετραγωνικά , ενώ όπως αναφέρεται  σε κείμενο που δημοσιεύτηκε  στην ιστοσελίδα της ομάδας μαζί με την παραπάνω φωτογραφία θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι άνετα από το χώρο 500 m2 που είναι περιφραγμένος περιμετρικά του γηπέδου  , καθώς μαζί με του ποδοσφαιριστές δεν ξεπερνούσαν τα 80 άτομα αριθμός προβλεπόμενος για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η διαμαρτυρία του ΑΟ Ιπποκράτη:
Κοινοποιούμε την φωτογραφία από το σημερινό παιχνίδι με τον Ποντιακό στο γήπεδο της Παλαγίας προκειμένου να υπογραμμίσουμε ότι κακώς κατ'εμάς εγκλωβίστηκαν 30 φίλαθλοι σε 10 m2 ενώ θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα από χώρο 500 m2 που παρέμεινε ανεκμετάλλευτος. Εξάλλου αριθμητικά. ...μαζί με όλους όσους συμμετείχαν εντός του αγωνιστικού χώρου δεν ξεπερνούσαν τους 80,αριθμός προβλεπόμενος για την διεξαγωγή παιχνιδιών σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα...!!!
Προκειμένου να μην επαναληφθούν χειρισμοί αναιτιολόγητοι ,επιβάλλεται να δοθούν επεξηγήσεις από την Ε.Π.Σ ΕΒΡΟΥ προς αποφυγήν περαιτέρω παρεξηγήσεων στο επικείμενο πρωτάθλημα. Χρειάζεται προσοχή...!!!Δεκτόν...!!!
Ας προασπίσουμε όμως επιμελώς και με ασφάλεια ότι απέμεινε από το κακορίζικο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στο Νομό μας...!!!



 Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ4:52 μ.μ., Σεπτεμβρίου 24, 2020

    Η ΕΠΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ -ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΓΙΑΣ . ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου