Νίκος Ουσταμπασίδης :Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι

       
         Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την FC Αλεξανδρούπολης και την ΑΕ Διδυμοτείχου

Ο προπονητής της ομάδας  Ουσταμπασίδης Νίκος σε συνέντευξη τύπου της Παρασκευής  αναφέρθηκε για τον  πρώτο επίσημο αγώνα Σούπερ Καπ με αντίπαλο την ΑΕ Διδυμοτείχου που θα διεξαχθεί την  Κυριακή  6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου,  εξέφρασε την ικανοποίηση του από τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του και είναι αισιόδοξος  για το παιχνίδι .
Ωστόσο επεσήμανε την έλλειψη  φιλικών παιχνιδιών ,θα ήθελε περισσότερα αλλά ,δυστυχώς κάποια που είχε προγραμματίσει με ομάδες τις περιοχής δεν έγιναν για διάφορους λόγους .
"Είμαστε στην 5η εβδομάδα της προετοιμασίας με την ίδια σοβαρότητα και προσέγγιση θα πλησιάσουμε  το παιχνίδι και στόχος  μας είναι να πάρουμε το τρόπαιο καθώς θα είναι και ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της ομάδας , η ομάδα μετράει δυο χρόνια παρουσίας είναι καινούργια" .
Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το πρωτάθλημα όπου για δεύτερη χρονιά συμμετέχει η ομάδα στη Γ εθνική κατηγορία , τόνισε ότι θα είναι  πιο ενδιαφέρον καθώς θα υπάρχουν στον όμιλο ομάδες από την Θεσσαλονίκη  που για όλους  είναι μια πρόκληση .
 Ο κύριος στόχος είναι η ομάδα να μεγαλώσει σε όλα τα επίπεδα  αγωνιστικά και οργανωτικά κάτι που όπως δήλωσε  το πιστεύει διότι φέτος η ομάδα έχει και εμπειρία και ποιότητα , η διοίκηση  καθημερινά προσπαθεί να  μεγαλώσει την ομάδα, ο κόσμος ανταποκρίνεται στην προσπάθεια αυτή και κατέληξε πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Στην συνέντευξη μίλησαν και τα δυο νέα αποκτήματα της ομάδας Παναγιώτης Ανυφαντάκης και ο Γιώργος Ρουμπιές .
 Παναγιώτης Ανυφαντάκης: Βαδίζουμε προς το τέλος της προετοιμασίας , την Κυριακή η ομάδα δίνει τον πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν , είμαστε όλοι κατάλληλα προετοιμασμένοι  και οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Η ομάδα θεωρό δουλεύει πολύ καλά με ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών και θέλουμε να κάνουμε ιδανικό ξεκίνημα την Κυριακή  , με έναν αξιόλογο αντίπαλο που θα τον συναντήσουμε  και  στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.     

Γιώργος Ρουμπιές: Πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά όλο αυτόν τον καιρό , είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι , απ΄ οσα φιλικά έχουμε παίξει είδαμε τις αδυναμίες μας κοιτάζουμε να τα διορθώσουμε , ξέρουμε που είναι η δύναμη της ομάδας μας και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι .



Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
مشاركة:  

تعليقات