Δέσμευση ότι δεν θα παρθεί καμία απόφαση για το κλείσιμο της 7ης Ταξιαρχίας εντός του επόμενου διμήνου

Η Οργανωτική Επιτροπή και ο Δήμαρχος Σουφλίου Καλακίκος Παναγιώτης ,έθεσαν δημόσια στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ την διαφωνία τους στην κατάργηση της Ταξιαρχίας.
Δόθηκε η δέσμευση ότι δεν θα παρθεί καμία απόφαση για το κλείσιμο της 7ης Ταξιαρχίας εντός του επόμενου διμήνου όπου θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση του Υπουργού με την οργανωτική επιτροπή στο Τυχερό

Τυχερό 17/10/2020
Δελτίο Τύπου Οργανωτής Επιτροπής ενάντια στον κλείσιμο της 7ης Ταξιαρχίας:
Στα πλαίσια επίσκεψης σήμερα στις Φέρες του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής και ο Δήμαρχος Σουφλίου έθεσαν δημόσια στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ την διαφωνία τους στην κατάργηση της Ταξιαρχίας.
Πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της επίσκεψης του Πρωθυπουργό σύσκεψη στο Δημαρχείο Φερών με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στην οποία έγινε εκτενή συζήτηση και παραθέσαμε τους προβληματισμούς μας αλλά και την διαφωνία μας στο κλείσιμο της Ταξιαρχίας. Δόθηκε η δέσμευση ότι δεν θα παρθεί καμία απόφαση για το κλείσιμο της 7ης Ταξιαρχίας εντός του επόμενου διμήνου όπου θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση του Υπουργού με την οργανωτική επιτροπή στο Τυχερό.

Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια