Το απόλυτο η Αλεξανδρούπολη FC 2χ2 (ΒΙΝΤΕΟ)


Το απόλυτο η Αλεξανδρούπολη FC
Συνέχισε το απόλυτο με τη 2η συνεχόμενη νίκη της, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, η FC Αλεξανδρούπολη , απέναντι στον Απόλλων Παραλιμνίου.
Μοιρασμένο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου καλύτερο στο πρώτο μέρος έλεγχε το παιχνίδι μάλιστα , χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ, στο 20' ο Συριτούδης απέκρουσε εξαιρετικά την κεφαλιά του Κουτσαβασίλη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γούλας σε κενή εστία σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Συριτούδη.
Το δεύτερο μέρος ανήκει στην ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη, που μπήκε διαφορετικά και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο .
Από νωρίς φάνηκε απειλητική καθώς το γκολ του Πεταλωτή σε από γύρισμα του Καρακασίδη ακυρώθηκε σωστά ως Οφσάιντ.
Στο 64' ο Κωνσταντίνος Πατσιώρας με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στο «Γάμα» της εστίας του Μαδένη και έγραψε το 1-0.
Εννέα λεπτά αργότερα η FC Αλεξανδρούπολη έκανε το 2-0, με τον Ρουμπιέ , ο Πεταλωτής έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, μοίρασε στον Ανυφαντάκη, ο οποίος με ωραία ενέργεια βρήκε τον Γκαϊδατζή στο χώρο και εκείνος έστρωσε τη μπάλα στον Ρουμπιέ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
FC ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Πεταλωτής, Μαυρομάτης(80΄ Λίτσιος), Μπαρμπαγιάννης, Κομεσίδης, Πατσιώρας Κ.(80΄ Πατσιώρας Αγγ), Ανυφαντάκης, Ζώτος, Μαλτέζος(45΄ Καρακασίδης), Χριστοφορίδης(60΄ Γκαϊδατζής), Ρουμπιές(80΄ Γεωργαντζόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Μαδένης, Γεωργιάδης, Κουτσαβασίλης, Χατζάκος, Τουλίκας, Γκούμας, Ζαφειρίδης, Καρυοφύλλης, Μελισσόπουλος, Γούλας, Ηλιόπουλος

Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Τετοια εναρξη πρωταθληματος Γ' Εθνικης σπανια βλεπει η Αλεξανδουπολη...μακαρι να συνεχισετε απο εκει που σταματησε προ ετων η Ενωση Θρακης, πρωην Ορφεας, οταν με τετοια ομαδαρα λογω οικονομικων απεχωρησε, εγκατελλειψε!!!...Εσεις, το τεχνικο επιτελειο γνωριζετε, ποση σοβαροτητα απαιτειται περαιτερω....μην παρουν οι μικροι αερα στα μυαλα...σκεφτειτε να εμπαινε το δοκαρι τους χθες...θερμα συγχαρητηρια και παλι!Δεν κερδισατε και στα δυο παιχνιδια ευκολες ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου