Headlines

Comments

Φιλική νίκη για την Ελλάδα, 2-1 την Κύπρο στη Ριζούπολη


Με γκολ των Τζόλη και Γιακουμάκη η εθνική ομάδα νίκησε με 2-1 την Κύπρο σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ πήρε τον έλεγχο και στο 8ο λεπτό πήρε και το προβάδισμα, αφού ο Τζόλης πήρε το... ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Δημητρίου στην προσπάθεια του Γιακουμάκη, ανοίγοντας το σκορ. Καλή η αρχή, ακόμη καλύτερη η συνέχεια για την εθνική ομάδα, αφού στο 17' ο Γιακουμάκης τελείωσε όπως έπρεπε τη φάση, γράφοντας το 2-0.

Όπως και να έχει, ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο για την εθνική ομάδα, αλλά το δεύτερο δεν άρχισε εξίσου καλά, αφού στο 51' ο Ηλία πρόλαβε και «τσίμπησε» την μπάλα προς του Μπάρκα, μειώνοντας σε 2-1. Παρ' όλα αυτά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν πτοήθηκε και παρέμενε καλύτερο, έχοντας και οριζόντιο δοκάρι στο 68' σε κεφαλιά του Κουρμπέλη.

Λίγα λεπτά μετά, στο 74', ήταν η σειρά του Λυκογιάννη να πλησιάσει στο γκολ με την ωραία εκτέλεση φάουλ αλλά ο Δημητρίου κατάφερε να αποκρούσει, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς κάποια αξιόλογη φάση στα τελευταία λεπτά και με τον Φαν Σιπ να βγάζει τα συμπεράσματά του.

Ελλάδα: Μπάρκας, Μαυρίας (69' Ρότα), Κουρμπέλης, Μιχαηλίδης, Τσιμίκας (46' Λυκογιάννης), Ζέκα (46' Λαμπρόπουλος), Μπακασέτας (46' Μπουχαλάκης), Φορτούνης (46' Πέλκας), Χατζηγιοβάνης, Τζόλης (46' Λημνιός), Γιακουμάκης.

Κύπρος: Δημητρίου, Χ.Κυριάκου, Χ.Σιέλης (76' Παπαφώτης), Ιωάννου (62' Θ. Ιωάννου), Κατελάρης (46' Καρώ), Χάμπος, Αντωνίου, Γκόγκιτς (46' Καστάνος), Αρτυματάς, Πίττας, Ηλία (87' Τζιόνης).


Αθλητικές Ειδήσεις 

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by